Monday, May 21, 2018

ΕΞ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ


ΕΞ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Εξ οικείων τα βέλη κατά του εθνομηδενιστή δήμαρχου της Θεσσαλονίκης. Τα “αδέλφια” του οι Τούρκοι, όπως τα αποκαλεί, μας διαβεβαιώνουν, με δημοσίευμα της εφημερίδας “Χουρριέτ”, ότι ο κ. δήμαρχος χτυπήθηκε στο Συλλαλητήριο για την Γενοκτονία των Ποντίων, επειδή "αγαπά τους Τούρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ", τον μεγαλύτερο σφαγέα του Ελληνισμού.

Εξακολουθούμε σταθερά και ανυποχώρητα να αποδοκιμάζουμε την χρήση σωματικής βίας, για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας εναντίον πολιτικών προσώπων ή οιουδήποτε άλλου. 

Ο κ. Μπουτάρης, όμως, και όλοι όσοι τον υποστηρίζουν, πρέπει να αντιληφθούν ότι είναι εντελώς εκτεθειμένος ένας πολιτευτής όταν θεωρείται από τους Τούρκους φίλος τους.

Καθόλου παράξενο, λοιπόν, ότι κάποιοι θερμοκέφαλοι νεαροί προέβησαν αυθόρμητα σε βιαιοπραγία εναντίον του, αν και επαναλαμβάνουμε -για μια ακόμη φορά- κατηγορηματικά ότι δεν επιδοκιμάζουμε αυτή την συμπεριφορά.

Τι δέον γενέσθαι; 

Αφού ο κ. Μπουτάρης διαπιστώνει την παλλαική αντίδραση, προς το πρόσωπό του, πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και να προκηρυχθούν εκλογές για την δημαρχία της Θεσσαλονίκης. Ακολούθως, αν ο κ. Μπουτάρης υποβάλει και πάλιν υποψηφιότητα, για την δημαρχία, οι Θεσσαλονικείς να τον μαυρίσουν μαζικά και να τον παραδώσουν στα αζήτητα της Ιστορίας.

Αλίμονον αν μία Ελληνική πόλη -πολλώ μάλλον η Θεσσαλονίκη- έχει δήμαρχο σαν τον κ. Μπουτάρη, ο οποίος παίρνει τα εύσημα από την Χουρριέτ, επειδή είναι Τουρκόφιλος και θαυμαστής του Κεμάλ Ατατούρκ.!!!

No comments:

Post a Comment