Monday, April 16, 2018

ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΚΑΓΟΥ κ. ΝΑΘΑΝΑΗΛ



ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΚΑΓΟΥ κ. ΝΑΘΑΝΑΗΛ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Πολύ προτού εκλεγεί Μητροπολίτης Σικάγου ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ναθαναήλ, προσπαθήσαμε -με σειρά άρθρων- να εξηγήσουμε ότι είναι εντελώς ακατάλληλος να εκλεγεί επίσκοπος, επειδή -συν τοις άλλοις- τυγχάνει συνειδητός Οικουμενιστής ολκής.

Ήδη, κατά την ενθρόνισή του, έδωσε το στίγμα των οικουμενιστικών του προσανατολισμών, αφού ο καρδινάλιος του Σικάγου παρέστη κατόπιν προσκλήσεως στην ενθρόνισή του.

Πρόσφατα ο Σεβασμιώτατος Σικάγου προχώρησε σε νέα οικουμενιστική ενέργεια με συνέντευξη που παραχώρησε στο γνωστό τηλεοπτικό κανάλι του Σικάγου wttw.

Στη συνέντευξη ο Σεβασμιώτατος ανακοίνωσε τις προθέσεις του να πραγματοποιήσει κοινές ποιμαντικές παραστάσεις με τον καρδινάλιο του Σικάγου.

Ουδεμία -φυσικά- έκπληξη αισθανθήκαμε από τη συνέντευξη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τον βίο και την πολιτεία και τις θεολογικές οικουμενιστικές πλάνες του ανεκδιήγητου Μητροπολίτη Σικάγου, ώστε η συνέντευξή του δεν είναι, με καμία έννοια, κεραυνός εν αιθρία. Εκ γαρ στόματος κοράκου...

Αρχαί ωδίνων ταύτα. Κάντε λίγη υπομονή και θα διαπιστώσετε ότι μείζονα τούτων οψώμεθα.

Εκτιμώ ότι ο Σεβ. Σικάγου -μετ’ ου πολύ- θα αποδειχθεί σημαντικός παίκτης στη σκακιέρα του παγκόσμιου Οικουμενισμού, επί μείζονι κατασκανδαλισμώ του ποιμνίου της Μητρόπολης Σικάγου και επέκεινα.

Η εκλογή του Σεβασμιώτατου υπήρξε ατυχέστατη -από κάθε άποψη- και γι’ αυτήν ευθύνεται προσωπικά ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος τον επέβαλε Μητροπολίτη Σικάγου αυταρχικά και καταστρατηγώντας σωρεία Ιερών Κανόνων Οικουμενικών Συνόδων.

No comments:

Post a Comment