Monday, April 2, 2018

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====


“Στο Μόναχο έλαβε χώρα στις 30 Μαρτίου 2018, την Μεγάλη Παρασκευή των Παπικών και Προτεσταντών, η από ετών καθιερωμένη ετήσια Λιτανεία με τον τίτλο: "Δρόμος του Σταυρού των Λαών" στον πεζόδρομο του Μονάχου και την κεντρική πλατεία της πόλης, την Marienplatz.

Της Λιτανείας ηγείτο ο Αρχιεπίσκοπος Μονάχου και Φράισινγκ και Πρόεδρος της Συνόδου των Παπικών Επισκόπων της Γερμανίας, Σεβ. Καρδινάλιος Ράινχαρντ Μάρξ, συνοδευόμενος από τον βοηθό Επίσκοπο κ. Ρούπερτ Γκραφ φον Στόλμπεργκ και πλειάδα κληρικών των καθολικών ενοριών των μεταναστών, Ιταλών, Αγγλόφωνων, Κροατών, Σλοβένων, Βιετναμέζων, Ρώσων, Πολωνών, Αφρικανών, Ισπανών, Χαλδαίων και Αραμαίων, Πορτογάλων και Νιγηριανών.

Με πρόσκληση του Καρδιναλίου παρέστη και ο Αρχιερατικός Επιτετραμμένος για τις δημόσιες σχέσεις με τη Βαυαρική Πολιτεία, Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης.” 

Οι Παπικοί του Μονάχου, λοιπόν, κάνουν κάθε χρόνο Λιτανεία τη δική τους Μεγάλη Παρασκευή. 

Το δικό μας ερώτημα: Ο π. Απόστολος Μαλαμούσης τι δουλειά είχε να παραστεί στη Λιτανεία των αιρετικών;

Δυστυχώς ο π. Απόστολος είναι ένας βαμμένος Οικουμενιστής, ο οποίος σκανδαλίζει -επί μονίμου βάσεως- τους πιστούς, με τις οικουμενιστικές ασχημίες στις οποίες συστηματικά επιδίδεται.

Βρισκόμαστε λίγες μόνον μέρες πριν τη Μεγάλη Παρασκευή και την Ανάσταση του Κυρίου και οι Οικουμενιστές δεν σταματούν να σκανδαλίζουν τον κόσμο.

Όσο για τη Μητρόπολη Γερμανίας φαίνεται ότι διεκδικεί επαξίως το "αριστείο" των οικουμενιστικών ασχημιών urbi et orbi με αιχμή του δόρατος τον ίδιο τον Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνο και τον βαμμένο Οικουμενιστή π. Απόστολο Μαλαμούση.

No comments:

Post a Comment