Friday, March 16, 2018

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΛΥΣΙΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!

Παραβιάζετε ανοικτές θύρες Σεβασμιώτατε Καλαβρύτων.

Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν είναι μόνον αρνησιπάτριδες, άθεοι και Εκκλησιομάχοι, αλλά και φασίστες.

Και μάλιστα φασίστες του χειρίστου είδους.

Ενώ συνιστούν μια μικρή μειοψηφία, που δεν φτάνει ούτε το 20% του Ελληνικού λαού, επιβάλλουν ετσιθελικά τα αντιχριστιανικά και αντεθνικά τους σχέδια.

Όλοι -με κάθε τρόπο- πρέπει να προσπαθήσουμε να κολοβώσουμε τις ημέρες των εθνομηδενιστών και των Εκκλησιομάχων πριν κατεδαφίσουν τα πάντα.



Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΛΥΣΙΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!

Του Σεβ. Καλαβρύτων Αμβρόσιου
=====

Προ ημερών, εξ αφορμής της αντιθέσεώς μας στην απόπειρα «στομώσεως» του Σεβ. Μητροπολίτου Κυθήρων κ. Σεραφείμ στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ» με θέμα το βλάσφημο έργο «Jesus Christ Superstar», (για το οποίο -σημειωτέον- η Εισαγγελική Αρχή ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ!), εκ μέρους των Υπευθύνων της ΕΡΤ1 δεχθήκαμε μια απάνθρωπη επίθεση! Επί τρεις ημέρες ήμασταν στο στόχαστρο της ΕΡΤ1! Αλλά με τρόπο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! 

Έλεγαν μεν τα δικά τους επιχειρήματα, ενώ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ! Ζήτω η Δημοκρατία της ΕΡΤ1!

Πανηγυρική επιβεβαίωση των θέσεών μας για την αντιδημοκρατική, συνεπώς δε κατευθυνόμενη και άρα μονομερή, συμπεριφορά των παραγόντων της ΕΡΤ αποτελούν τα παρακάτω λόγια μιάς εκπροσώπου των ΜΜΕ. Στην Εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής 11.03.2918 (σελ. 27/11) διαβάζουμε τα εξής: “Όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες η δημοσιογράφος κυρία Εύη Κυριακοπούλου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, επτά από τις δώδεκα εκπομπές που είχε γυρίσει για την ΕΡΤ και τις οποίες είχε πληρωθεί θα τις φάει το σκοτάδι ή θα ανέβουν κάποια στιγμή στο web TV της δημόσιας τηλεόρασης, που είναι σχεδόν το ίδιο. Είμαι 17 χρόνια στην ΕΡΤ. Έχω περάσει απ' όλες τις κυβερνήσεις και από όλες τις διοικήσεις. Δεν έχω ποτέ ξανά στο παρελθόν βιώσει κάτι ανάλογο" σημειώνει η κυρία Κυριακοπούλου μιλώντας στο «Βήμα»!!!! 


Σήμερα, λοιπόν, επανερχόμεθα μόνο και μόνο για να παρουσιάσουμε μερικά μηνύματα συμπαραστάσεως, τα οποία δεχθήκαμε τις ημέρες εκείνες. Το πράττουμε ως έκφραση της ευγνωμοσύνης μας προς όσους μας συμπαραστάθηκαν! Το πράττουμε, για να εκτιμήσει το φιλοθεάμον Κοινόν και να συνειδητοποιήσει, ότι με τις εκπομπές της τηλεοράσεως σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! Τίποτε περισσότερο!  

No comments:

Post a Comment