Thursday, February 22, 2018

ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΣΤΗ Ο ΣΕΒ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ, ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΕΞΥΜΝΕΙ -ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ- ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ.!!!

ΟΝΤΩΣ! Η ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!

ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ! ΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ.!!!

ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΚΥΡΟΣ ΜΕΛΙΤΩΝ ΧΑΤΖΗΣ (Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ), ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΒΩΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΚΑΝΕ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΥΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ;!!!

Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ.

1 comment:

  1. Yes! Kάτι λέγαμε κ. Τελεβάντο για κοιλιακούς ......Θά μάς φανούν χρήσιμοι ! Ζητάμε συγγνώμη από τον παπα μπουζουξή , αυτό τον καλό άνθρωπο , που τον επικρίναμε για το accent , τώρα συνειδητοποιούμε οτι είναι πολύ χρήσιμο ! Το έτι και έτι του Κυρίου δεηθώμεν .... σέ μπουζουξίδικο ήχο και εμείς οι θεούσες στο σολέα χάρμα οφθαλμών Όπως λένε η γρια η κότα ......! ή μία 50άρα ίσον δύο 25άρες έ ! και μία 60 ίσον 3 20άρες ! Οι 20άρες είναι ξενέρωτες μπροστά στις 50άρες και στις 60άρες έ ! Φρειδερίκη , Χαρούλα ; Παπα μπουζουξή έλα όπως είσαι ! Ώ ! ρέ γλέντια ! Ρέ Ιγνάτιε άσε το λίγο το ψαλτήρι το πήρες σχοινί κορδόνι ο ρατσισμός και η ξενοφοβία , ο ρατσισμός και η ξενοφοβία , και άντε πάλι ο ρατσισμός και η ξενοφοβία , κατάπιες καμμιά κασσέτα ; Ρίξ το λίγο στόν χορό της κοιλιάς !

    ReplyDelete