Tuesday, January 9, 2018

ΕΥΓΛΩΤΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΠΟΥΤΑΡΗ



ΕΥΓΛΩΤΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΠΟΥΤΑΡΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ελάχιστης διάρκειας, αλλά τόσο εύγλωττο, το βίντεο της ανάρτησης.


1.) Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος λέγει ότι η Εκκλησία της Ελλάδος δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη για το όνομα με το οποίο θα αναγνωριστούν τα Σκόπια. Αυτό επιδέχεται δύο ερμηνείες. 

Η μία ότι ο Αρχιεπίσκοπος μιλά πατριωτικά και απορρίπτει τη χρήση του ονόματος Μακεδονία ή παράγωγού του από τους Σκοπιανούς. 

Η δεύτερη ότι δεν έχει πρόβλημαμε τον όρο “Νέα Μακεδονία” ή κάποιο παρεμφερή, αφού ο όρος που θα υιοθετηθεί δεν θα είναι σκέτο Μακεδονία.

Η πλούσια πικρή μας πείρα μας διδάσκει ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι αφερέγγυος εν παντί και κρυψίνους και διατηρεί άριστες σχέσεις με τα αριστερά κόμματα. Γι’ αυτό καθόλου δεν θα μείνουμε ικανοποιημένοι με μια πατριωτική Ανακοίνωση. Θέλουμε να διαπιστώσουμε στην πράξη ότι θα ξεσηκώσει το λαό για να αποσοβηθούν τα καταχθόνια σχέδια των εθνομειοδοτών του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των συνοδοιπόρων τους.


2.) Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος επικεντρώσει την προσοχή του στο γεγονός ότι το όνομα με το οποίο θα αναγνωριστούν τα Σκόπια, αν περιέχει τον όρο Μακεδονία, θα γίνει αφορμή για να ενταθούν οι αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπίων και θα επακολουθήσει ανοιχτή διαμφισβήτηση της Ελληνικής κυριαρχίας της Μακεδονίας ακόμη και της Θεσσαλονίκης.


3.) Ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Συμεών τονίζει ότι, πέραν των όποιων προβλημάτων δημιουργήσει το όνομα Μακεδονία για τα εθνικά θέματα, η Εκκλησία της Ελλάδος δεν είναι δυνατόν να αποδεχτεί τον όρο “Εκκλησία της Μακεδονίας” για τη σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων.


4.) Και ο προσφυώς αποκληθείς Τουρκομπουτάρης;

Αυτό το γλοιώδες υποκείμενο δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα όνομα αρκεί οι φίλοι του οι Σκοπιανοί να πηγαινοέρχονται ελεύθεροι. Και ας είναι σφετεριστές της Ιστορίας μας και επίβουλοι της εθνικής μας κυριαρχίας.

Συμπληρώνει, μάλιστα, ότι θα καταδικάσει τη διοργάνωση συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Ως γνωστόν δεν εγκρίνει ούτε τις μαθητικές παρελάσεις. Μόνον με τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων δεν έχει πρόβλημα και συμμετέχει και ο ίδιος ενεργά.

4.) Βεβαίως ακούγεται και η φωνή του κ. Κασιμάτη, εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο βίντεο. Είναι καιρός η Νέα Δημοκρατία να αφήσει τη διγλωσσία και να τηρήσει εθνοπρεπή στάση. 


5.) Όσο για τον “Μακεδομονάχο” Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο αναμένουμε να μιλήσει πολύ πιο καθαρά για το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας. Τον αναμένουμε προπαντός να συμμετάσχει ενεργά στη διοργάνωση παλλαικού συλλαλητηρίου εναντίον των εθνομειοδοτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που μεθοδεύουν την χαντάκωση όλων των εθνικών μας θεμάτων.

Το συλλαλητήριο πρέπει να έχει έντονα αντικυβερνητικό στίγμα. Πρέπει να ζητηθεί επιτακτικά η αποπομπή του Ν. Κοτζιά και η παραίτηση των εθνομειοδοτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αν δεν αντιδράσει ο κόσμος δυναμικά, υπό την ηγεσία της Εκκλησίας, οι εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ θα εξασφαλίσουν ευρεία υποστήριξη από πολλούς χώρους και θα περάσουν άνετα την προδοσία σε βάρος της Μακεδονίας μας από τη βουλή.

3 comments:

  1. Aφήστε κ.Τελεβάντο ! Τίποτα πλέον δέν μας παρηγορεί Σαν τον Γεώργιο Σχολάριο κλεινόμαστε στην περισυλλογή μας Σέ ποιόν νά πιστέψουμε , στον αρχιεπίσκοπο , στον Σιατίστης , που ξεπουλούν τα ιερά και τά όσια ; Ο Σιατίστης δεν ευαισθητοποιείται στα "ονόματα " της ελληνικής γλώσσας Αφήνουν την ελληνική γλώσσα στόν όλεθρο της βαρβαρότητας και ευαισθητοποιείται για το όνομα της εδαφικής Μακεδονίας ; Ξεπουλάνε την οικουμενική Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τους ενδιαφέρει η εδαφική ; Δέν είναι μόνο ο Μπουτάρης μέ τά τατουάζ στά χέρια --εικόνα για δήμαρχο !-- που αγκαλιάζει την δίμετρη τρίμετρη πουλάδα μέ το ανδρικό τσουτσούνι , σηκώνεται η τρίχα σου κάγκελο ....Η ανωμαλία είναι γενικότερη και έχει καταλάβει όλο τον εκκλησιαστικό και εθνικό βίο

    ReplyDelete
  2. Σύνθημα των οικουμενιστών είναι "ο Χριστός δέν ήρθε νά σώσει τους Ελληνες , αλλά τον άνθρωπο " Έχουν τόσο μεγάλη αγάπη για τον άνθρωπο που δέν βλέπουν τον λόγο γιατί νά μήν δώσουμε τήν Θεσσαλονίκη στους Σκοπιανούς! Ιλαρόν δότην αγαπά ο Θεός , θα έπρεπε μόνοι μας νά το κάνουμε απο μία "οικουμενιστική "ευαισθησία για τον άνθρωπο! Μοιάζει ή δεν μοιάζει ο οικουμενισμός μέ την τρίμετρη πουλάδα μέ .....! Όσο μπορεί η τρίμετρη πουλάδα νά πάει στον πόλεμο --πώς μέ την όπισθεν; είναι και αυτό ένα σύμβολο ανδρείας ! --άλλο τόσο μπορούν και οι οικουμενιστές νά πολεμήσουν για τά εθνικά θέματα Η μόνη μας ελπίδα είναι νά ξυπνήσει ο λαός απο τον ολέθριο ύπνο και νά τους πνίξει μέ την οργή του και την ιερή αγανάκτηση
    Ας καταλάβουμε οτι ο οικουμενισμός δεν έχει νά κάνει μόνο μέ τα δόγματα , αλλά είναι μία λερναία ύδρα μέ πολλά κεφάλια που απεργάζεται τον αφανισμό μας , τον εκκλησιαστικό , εθνικό , πνευματικό, πολιτιστικό , εθνολογικό ,ιστορικό

    ReplyDelete
  3. Θα ήταν ενδιαφέρον νά δημιουργηθεί ένας gay πολεμικός λοχος ,την παρέλαση την έχουμε ήδη ! Τό σύνθημά τους θα ήταν : " Καλέ ελάτε νά τα βρούμε ! " Δεν ειναι πολύ "ειρηνικό " το σύνθημα ; Ο.τι ακριβώς θα έπρεπε νά λένε και οι άγιοι μάρτυρες στα χέρια των δημίων τους κατα την γνώμη των οικουμενιστών : Ελάτε , μήν κάνετε έτσι , αφήστε τις χαντζάρες , όλοι οι θεοί το ίδιο είναι ! Πάνω από όλα η αγάπη !
    Για τους gay όλοι οι κ...το ίδιο είναι , για τους οικουμενιστές όλοι οι θεοί το ίδιο είναι !

    ReplyDelete