Thursday, January 4, 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ



ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση παραθέσαμε το σχόλιο του περιοδικού “Ο Σωτήρ”, που αναφέρεται στο γενναίο υπόμνημα της επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, προς τον άθεο υπουργό παιδείας κ. Γαβρόγλου, για το μάθημα των Θρησκευτικών.

Ευχαριστούμε, εκ βάθους καρδίας, τους Αγίους Συνοδικούς της Εκκλησίας της Κρήτης για την γενναία κατά Θεόν στάση τους.

Βεβαίως και η Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος πήρε ορθές αποφάσεις, αλλά ο διά τας αμαρτίας ημών ανάξιος εν παντί Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος φαλκίδευσε την απόφαση της Ιεραρχίας, όπως φαλκίδευσε την ομόφωνη απόφαση της Ιεραρχίας για τη Σύνοδο της Κρήτης.

Τώρα η ΠΕΘ, χριστιανικά σωματεία, Μητροπόλεις (κυρίως του Οικουμενικού Πατριαρχείου), σύνδεσμοι Γονέων κτλ., ενθαρρύνουν την επιστροφή των απαράδεκτων φακέλλων για το μάθημα των Θρησκευτικών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ως εικός, ανησύχησε από τις αντιδράσεις γι’ αυτό και έκανε δημόσιες δηλώσεις για να τις αναστείλει. 

Δεν είναι η ώρα να αναφερθούμε στον άνθρωπο του σκοτεινού παρασκηνίου, που, με σατανικές μεθοδεύσεις, υποσκάπτει όλους ανεξαίρετα τους αγώνες της Εκκλησίας.

Ατυχώς όσοι αγωνίζονται σθεναρά εναντίον της απο-ορθοδοξοποίησης του μαθήματος Θρησκευτικών κατευθύνουν τα πυρά τους αποκλειστικά εναντίον των άθεων κρατούντων και αφήνουν στο απυρόβλητο τον συνωμοσιολόγο Αρχιεπίσκοπο. 

Πλην, όμως, ΜΟΝΟΝ, αν καταγγελθεί δημόσια -και με τη δέουσα αυστηρότητα- ο παράσπονδος Αρχιεπίσκοπος, έχουμε ελπίδα να ματαιώσουμε την απο-ορθοδοξοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Οι άθεοι έχουν κάθε λόγο να θέλουν να σκοτώσουν τον Χριστό από την ψυχή των παιδιών μας. Αφού γνωρίζουν ότι ο μαέστρος της ορχήστρας που μεθοδεύει την απο-ορθοδοξοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών δεν είναι άλλος από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, έχουν κάθε λόγο να προχωρήσουν ακάθεκτοι στο ανόσιο έργο τους.

Ξεσηκωμός, λοιπόν, γενικός και μάχη σε όλα τα επίπεδα! ΟΧΙ στον παράσπονδο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο! ΟΧΙ στους άθεους κρατούντες!

No comments:

Post a Comment