Tuesday, December 5, 2017

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΙΣΧΟΣ. Αθήνα: Συνέλαβαν 50 περίπου Κύπριους φοιτητές του "ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ", που πήγαν να διαμαρτυρηθούν έξω από την Τουρκική Πρεσβεία.



Όπως πληροφορούμαστε πριν μία περίπου ώρα (γύρω στις 8:30 μμ) η "δημοκρατική" συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΠΡΟΣΗΓΑΓΑΝ και έβαλαν σε κλούβες 50 περίπου ΕλληνοΚύπριους φοιτητές, μέλη της αυτόνομης πατριωτικής οργάνωσης "ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ", που πήγαν απόψε έξω από την Τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα, για να διαμαρτυρηθούν ΕΙΡΗΝΙΚΑ (φωνάζοντας συνθήματα) για την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν.


Να σου έχουν σκοτώσει τον πατέρα σου,
να έχεις χάσει από το 1974 τον αγνοούμενο αδερφό σου,
να σου έχουν βιάσει την μητέρα ή την αδερφή σου "τα αδέρφια μας" οι Τούρκοι,
να σου έχουν πάρει τα κτήματα, το σπίτι, όλα τα υπάρχοντα σου
και να βρίσκεσαι "ξυπόλητος" με την μισή σου πατρίδα σκλαβωμένη,


και όταν πηγαίνεις να διαμαρτυρηθείς στην μητέρα Ελλάδα,
ΕΝΑΝΤΙΑ στην επίσκεψη των ΦΟΝΙΑΔΩΝ
των ΒΙΑΣΤΩΝ
των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ,  
των ΚΑΤΑΠΑΤΩΝ,


η συγκυβέρνηση των ΣυροζοΑνέλ να σε συλλαμβάνει,
να σε "ψεκάζει" με χημικά και δακρυγόνα,
να σε χτυπάει αλύπητα 
και να σε φορτώνει χειροδέσμιο στις κλούβες. 

(την ώρα που κάθε είδους "Ρουβικώνες" εισβάλουν ανενόχλητοι από τη Βουλή μέχρι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καίνε, πετάνε μολότωφ, σπάνε, ρημάζουν, απειλούν, εκβιάζουν, και με "άνωθεν" εντολές αφήνονται ελεύθεροι! Η Νέα Τάξη πάντα προνοεί να υπάρχουν ελεγχόμενες "βαλβίδες εκτόνωσης", τους οποίους προβάλουν διθυραμβικά ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ)

ΕΞΩ οι Τούρκοι από την Κύπρο.

ΔΕΝ γίνεται φιλία ΕλληνοΤουρκική 
ενόσω συνεχίζεται στην Κύπρο η ΚΑΤΟΧΗ.

Ερντογάν είσαι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ



 Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

ΥΓ 1. Σε λίγη ώρα αναρτούμε σχετικό βίντεο (μπορείτε να το δείτε προς το παρόν μέσω facebookεδώ)

Βίντεο (πριν την επίθεση των αστυνομικών) :




Πρώτες φωτογραφίες (από το βίντεο):







ΥΓ 2. Αντίστοιχα διαβάζουμε εδώ για συλλήψεις στην Κομοτηνή:
"Στην αστυνομία οδηγήθηκαν τρία άτομα που διενεργούσαν αφισοκόλληση, αναρτώντας αφίσες κατά της επίσκεψης στη Θράκη του Ταγίπ Ερντογάν σε δρόμους της Κομοτηνής.

Μέσα σε μια νύχτα, ξηλώθηκαν από την αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης, αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Κομοτηνή, κατά της επικείμενης επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερτογάν.



Οι αφίσες εικόνιζαν τον Τούρκο πρόεδρο και ανέγραφαν τη λέξη "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ" και τοιχοκολήθηκαν με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής που συστάθηκε από 22 συλλόγους και φορείς της Θράκης, που αντιτάσσονται στην επίσκεψη Ερντογάν στην περιοχή.

Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης, τρία μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι. 
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση, που “αναστάτωσε” τους τουρκόφρονες και το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.


Η τουρκόφρονη μειονοτική εφημερίδα “Μιλλέτ”, που διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το τουρκικό Προξενείο, χαρακτηρίζει “ρατσιστές” όσους αντιδρούν στην επίσκεψη Ερτογάν στην περιοχή, γράφοντας χαρακτηριστικά : 
“Η επίσκεψη στην Ελλάδα στις 7 & 8 Δεκεμβρίου του Πρόεδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει να ενοχλεί τις ρατσιστικές ομάδες. Πριν να οριστικοποιηθεί επίσημα η επίσκεψη οι ρατσιστές είχαν οργανώσει καμπάνια συλλογής υπογραφών . Οι ρατσιστικές ομάδας αντιλαμβανόμενες πως η καμπάνια αυτή δεν φέρνει αποτέλεσμα,κόλλησαν σε τοίχους και στύλους αφίσες στην συνοικία Γενίμαχαλλέ της Κομοτηνής, που είναι μια από τις συνοικές που ζούνε “Τουρκοι”, με την φωτογραφία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μέσο της οποίας έγραψαν ¨ανεπιθύμητος¨ και απο κάτω ¨Όχι στην Επίσκεψη Ερντογάν στην Θράκη. 
Έγινε γνωστό πως οι αφίσες που άγνωστος ή άγνωστοι κόλλησαν σε τοιχους και στύλους, άρχισαν να ξυλώνονται από τους αστυνομικούς.”

Σχολιάζοντας το ζήλο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης και το ξήλωμα των αφισών κατά του Ερντογάν, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής στο protothema.gr σχολίασε καυστικά πως : “Αυτές τις μέρες ελεύθεροι σκοπευτές κυκλοφορούν ελεύθερα για την ασφάλεια του Τούρκου προέδρου και απαγορεύεται σε Έλληνες πολίτες να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά κατά της προκλητικής επίσκεψης του νεο-σουλτάνου στην Θράκη"


 Νεότερη Ενημέρωση 1 (11:29 μμ):

Ο Πρόεδρος του ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ 
στο Sigmalive για τις συλλήψεις

Σε δηλώσεις του στο Sigmalive ο Πρόεδρος της φοιτητικής παράταξης ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ, Κωνσταντίνος Χατζηκώστας, από την γενική διεύθυνση Αθηνών οπού βρίσκεται υπό σύλληψη με άλλους 60 κυπρίους εξιστορεί τι έγινε απόψε λίγα μετρά έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθηνά.
Συγκεκριμένα αναφέρει: 
«Ξεκινήσαμε μια ειρηνική διαμαρτυρία με αφορμή την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα. 

Μόλις φτάσαμε κοντά στην πρεσβεία αστυνομικές δυνάμεις έτρεξαν προς το μέρος μας με σκοπό να πας απωθήσουν με αποτέλεσμα να απομακρυνθούμε. Εμείς εξηγήσαμε ότι πρόκειται για ειρηνική εκδήλωση και ότι δεν πρόκειται να απομακρυνθούμε. 

Υπήρξε ένταση και μέλη των αστυνομικών δυνάμεων έσπρωξαν φοιτητές, ζητώντας επίμονα την απομάκρυνση τους από τον χώρο κοντά στην πρεσβεία. Παραμείναμε εκεί ειρηνικά ενώ σε μερικά λεπτά έγινε νέα χρήση χημικών. 

Λίγο αργότερα μας φωνάξαν ότι δεν θα μας επέτρεπαν να φύγουμε και μας ενημέρωσαν ότι θα μας οδηγούσαν στην Γενική διεύθυνση Αττικής και με κλούβες μας οδήγησαν εδώ και αναμένουμε να μας ενημερώσουν ποιο είναι το αδίκημα μας».




Του Σωτήρη Νικηφόρου

Επεισόδια και συλλήψεις Κυπρίων φοιτητών 
είχαμε πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα, 
έξω από την τουρκική πρεσβεία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της OffsiteCy, Κύπριοι φοιτητές, μέλη της φοιτητικής παράταξης ‘’ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ’’ διαμαρτύρονταν ειρηνικά με πανό και συνθήματα έξω από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα με αφορμή την άφιξη του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Στο σημείο βρέθηκε και έντονη αστυνομική δύναμη. Κάποια στιγμή η αστυνομία έριξε δακρυγόνα για να διαλύσει τους φοιτητές και τότε τα πράγματα αγρίεψαν και υπήρξαν επεισόδια μεταξύ των Κυπρίων φοιτητών και των αστυνομικών.

Η Αστυνομία προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις Κυπρίων φοιτητών και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αστυνομικό τμήμα. Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι έγιναν συνολικά 56 συλλήψεις. Αναμένεται ότι όλοι θα αφεθούν ελεύθεροι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

No comments:

Post a Comment