Tuesday, December 5, 2017

ΑΙΣΧΟΣ! Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΜΑΔΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΙΖΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ



ΑΙΣΧΟΣ! Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΜΑΔΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΙΖΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στην katanixis.gr:

“Για μερικά ξενόφερτα πράγματα, η θέση μας πρέπει να είναι κρυστάλλινη, να μοσχοβολά Ορθοδοξία. Η καλούμενη ως μοναστική αδελφότητα του Ταιζέ, αποτελεί και είναι περήφανη γιαυτό, το μοντέλο της ένωσης που οραματίζεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Είναι μια μικρογραφία της εποχής του Αντιχρίστου, όπου όλοι ανεξαιρέτως οι "προσκυνητές" από διάφορες θρησκείες, δοξασίες, αιρέσεις, παγανιστικές λατρείες, κάνουν ΚΟΙΝΗ προσευχή. Ο καθένας στο Θεό του!!

Άνδρες και γυναίκες όλοι μαζί!!

Στα χνάρια του Πατριάρχη λοιπόν φοιτητές της Θεολογικής Α.Π.Θ. έμειναν 2 μήνες στο Ταιζέ. Βιωματικό φροντιστήριο του Οικουμενισμού. Μόνο που ο Οικουμενισμός είναι κατεγνωσμένη αίρεση, οι συμπροσευχές με αιρετικούς και αλλοθρήσκους απαγορεύονται από τους Ιερούς Κανόνες, προβλέπουν δε τον αφορισμό των λαϊκων και την καθαίρεση των κληρικών. 

Εκεί στη Θεολογική οι φοιτητές που είναι Ορθόδοξοι, βιώνουν τη "φοβέρα" και τη "σκλαβιά" του Ρήγα. Είμαστε μαζί σας παιδιά, ό,τι θέλετε να αποκαλύψετε ανώνυμα, το katanixis.gr είναι στη διάθεσή σας. Μετά την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου άλλωστε, αυτοί ξεμπροστιάζονται μόνοι τους και απροκάλυπτα. Τις ανακοινώσεις τους να μας στέλνετε φτάνει και περισσεύει.

Καλόν ομολογιακό αγώνα.”

Να ευχαριστήσουμε τους ορθόδοξους φοιτητές της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης που κατήγγειλαν το αίσχος της αποστολής επί δίμηνο στη Διομολογιακή μικτή κοινότητα Ταιζέ -το φυτώριο αυτό του Οικουμενισμού, των νεωτερισμών και της ασέβειας.

Ουδείς, βεβαίως, εκπλήττεται για τη στάση των Καθηγητών της Αγουριδικής Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Από πολλά χρόνια ή μάλλον από πολλές δεκαετίες η Σχολή έχει πέσει στα χέρια των Οικουμενιστών, νεωτεριστών και εκκοσμικευμένων Καθηγητών της, οι οποίοι με ελάχιστες επαινετές εξαιρέσεις προσπαθούν να ξεθεμελιώνουν από την ψυχή των φοιτητών την ορθόδοξη πίστη.

Είναι φοβερό και να το σκέφτεσαι ακόμα ότι Ορθόδοξη -τύποις τουλάχιστον- Θεολογική Σχολή, στέλλει σε ένα καθαρά οικουμενιστικό φροντιστήριο, τους φοιτητές επί δίμηνο, για να μαγαρίσει την ορθόδοξή τους συνείδηση.

Αλλά ζει Κύριος ο Θεός! Η δίστομη πύρινη ρομφαία του Αρχαγγέλου θα εξολοθρεύσει τους ιερείς της οικουμενιστικής αισχύνης.

No comments:

Post a Comment