Wednesday, November 15, 2017

TO ΟΙΚΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟννήσου



ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΕΒ. ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟννήσου ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΤΥΠΟ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΦΕΞΗΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ TON ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΙΤΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙA ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟννήσου.

ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ -ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ- ΣΥΓXEΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟννήσου ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΣΕΒ. ΠΡΟΙΚΟΝΝΗΣΟΥ ΙΩΣΗΦ ΧΑΡΚΙΟΛΑΚΗ.

ΕΚΠΛΗΤΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΣΙΔΕΡΟΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ.

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΥΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ. 

9 comments:

  1. Φάτε μάτια .....αστακομακαρονάδα λοιπόν σέ καιρό λιτότητας ...! Ωστόσο να πούμε οτι το πιό νόστιμο καί ωφέλιμο ψαράκι είναι η σαρδελίτσα όχι τηγανητή , όχι ψητή , αλλά απλά βραστή στην κατσαρόλα Καί καθόλου τοξική για την τσέπη Καλή Σαρακοστή !

    ReplyDelete
  2. Και προσοχή ! Κανένα "ψάρωμα" απέναντι στους αστακομακαρονάδες οικουμενιστές που πουλάνε μούτρα και life style Είναι τό μόνο όπλο τους για νά πουλάνε μούρη Είναι γυμνός ο βασιλιάς Τό μέτρο σύγκρισης γιά τό μορφωτικό και αισθητικό τους επίπεδο είναι ο πρωτοσύγκελλος του Δημητριάδος π.Δαμασκηνός Κιαμέτης Δηλαδή άν βγείς έξω στό δρόμο κάτι παρακάτω από τον μέσο όρο των περαστικών Κάποιων τά χνώτα μυρίζουν πείνα όσες αστακομακαρονάδες και άν μπουκώσουν Αντε καλή Σαρακοστή και "ξεψαρώστε " !

    ReplyDelete
  3. Πρέπει βέβαια νά πούμε οτι ο μόνος αχτύπητος καί υπεράνω πάσης συγκρίσεως είναι ο Μεσσηνίας Σωστός Μπαβαρότι! Οι αστακομακαρονάδες ωφελούν σέ αυτό άραγε , δηλαδή νά φτιάξει κανείς γερά πνευμόνια ;

    ReplyDelete
  4. Τί σέ τάιζε η μαμά σου παιδάκι μου , αστακομακαρονάδες ;

    ReplyDelete
  5. αγαπητε κ Τελεβαντο καλημερα και ευγε για τον αγωνα που κανετε υπερ Ελλαδος και Ορθοδοξιας. παρακαλω,με ολο το σεβασμο,να διορθωσετε στο αρθρο σας για τον Προικονησου τη λεξη "συγχιζει" με την ορθη που ειναι "συγχεει" εκτος και αν προκειται για την κυπριακη ντοπιολαλια. το παρον σχολιο ΔΕΝ ειναι προς δημοσιευση. με εκτιμιση Ηλιας Καταγης .Πλαγια Αιτωλοακαρνανιας

    ReplyDelete
  6. Γιατί να μη το δημοσιεύσω κ. Ηλία Κατάγη; Έχετε δίκαιο! Είναι καρπός της ντοπολαλιάς.

    ReplyDelete
  7. ζητησα να μην δημοσιευτει ,διοτι δεν εχει σχεση με την ουσια της αναρτησης,αλλα με ενα μικρο "συντακτικο λαθος"! Ηλιας Καταγης

    ReplyDelete
  8. Η γλωσσική σου επάρκεια είναι ασυναγώνιστη.

    Μακάρι να λειτουργούσες σε όλα τα επίπεδα με το ίδιο τρόπο.

    Αλλά δυστυχώς.

    ReplyDelete
  9. κ.Τελεβαντο καλημερα. ελπιζω το σχολιο σας περι γλωσσικης επαρκειας ,να μην αναφερεται σε μενα. Ηλιας Καταγης

    ReplyDelete