Friday, October 6, 2017

ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ



ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Προτρέπουμε, όσο πιο έντονα μπορούμε, όλους να υπογράψουν την πιο κάτω δήλωση Ομολογίας και συμπαράστασης προς τους δύο Ομολογητές Πρωτοπρεσβύτερους της Θεσσαλονίκης -π. Θεόδωρο Ζήση και π. Νικόλαο Μανώλη-, οι οποίοι οδηγούνται με ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες στο πραιτώριο του επισκοπικού δικαστηρίου για καθαίρεση, μόνον και μόνον επειδή ενεργοποίησαν το αναφαίρετο δικαίωμα που τους παρέχουν οι Ιεροί Κανόνες να διακόψουν το μνημόσυνο του οικείου Μητροπολίτη -Σεβασμιώτατου Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου-, επειδή -συν τοις άλλοις- έγινε αυτόκλητος διαπρύσιος κήρυκας της κακόδοξης Συνόδου της Κρήτης.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
=====

Όποιος επιθυμεί να υπογράψει την κάτωθι δήλωση Ομολογίας, να στέλνει τα προσωπικά του στοιχεία σε μία από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: adipapikos@gmail.comkatihisisblog@gmail.comistologionkatanixis@gmail.com. Στη συνέχεια θα συμπεριλαμβάνονται εδώ σε αυτήν την ανανεούμενη ανάρτηση μόνο το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο! Ο καθένας δηλώνει ως ιδιότητά του πως είναι Χριστιανός Ορθόδοξος! Τα υπόλοιπα στοιχεία (ακριβής διεύθυνση κατοικίας και Ταχυδρομικός Κώδικας) θα διατηρούνται στο αρχείο του Ιστολογίου.

Δηλώνω  υπεύθυνα,  απερίφραστα και δημόσια το ομόδοξο, το ομόφρονο και το ομόθυμο μετά των αποτειχισμένων από την αίρεση Πατέρων,  π. Θεοδώρου Ζήση, και π. Νικολάου Μανώλη, και θέτω εμαυτόν ενώπιον οιουδήποτε αρμοδίου «επισκοπικού» δικαστηρίου, επιθυμώ δε την αυτή «καταδικαστική» απόφαση μετά των ειρημένων Πατέρων.

Τα ακριβή στοιχεία ταυτότητάς μου είναι τα κάτωθι:  

No comments:

Post a Comment