Thursday, September 21, 2017

Η ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ


Η ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Του ιατρού κ. Λυκούργου Νάνη
=====

Ο δήμαρχος της ακριτικής Δράμας, διερμηνεύοντας τη θέληση και το φρόνημα της πλειοψηφίας των συμπολιτών του, απέστειλε μία ευγενική μεν, πεπαρρησιασμένη δε, επιστολή στον ολετήρα της πάλαι ποτέ Εθνικής μας παιδείας (που διά τας αμαρτίας μας κατέχει το σχετικό υπουργικό θώκο), με αιτία και αφορμή τη διδακτέα ύλη των "νέων Θρησκευτικών" της Δ΄ Τάξεως του Δημοτικού Σχολείου, που υπηρετεί άριστα και αποδοτικά το συγκρητιστικής υφής πανθρησκειακό "ιδεώδες" συντελώντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, στη θρησκευτική, εθνική και πολιτιστική ισοπέδωση και ομογενοποίηση του ελληνικού λαού.

Η εν λόγω ομολογιακή παρέμβαση αποτελεί όαση εν μέσω της αυχμηράς ερήμου του συγχρόνου ωχαδελφισμού, ραγιαδισμού, δενμεμελισμού που εν πολλοίς διατρέχει τη δομή της νεοελληνικής κοινωνίας, από κεφαλής έως και ποδών αυτής, και διαμορφώνει και χαρακτηρίζει την όλη στάση  και συμπεριφορά της απέναντι σε ακανθώδη, φλέγοντα και ζέοντα ζητήματα που απειλούν την εθνικοθρησκευτική μας υπόσταση και αλλοιώνουν την εθνικοθρησκευτική μας ταυτότητα.

Κυρίως, όμως, η συγκεκριμένη λεβέντικη επιστολή που πληροί αφάτου χαράς και αγαλλιάσεως κάθε ελληνική ψυχή που δονείται από τα εθνικοθρησκευτικά ιδεώδη, αποτελεί κόλαφο για τη στάση, εν προκειμένω, της λεγόμενης διοικούσας Εκκλησίας και μέτρο συγκρίσεως. 

1 comment:

  1. Δράμα ! Τό διαστημόπλοιο μέ αστροναύτες τον Μεσσηνίας ,τον Υδρας καί τον Μεσογαίας εξερράγη καί ήταν αναμενόμενη η έκρηξη ! Οι οικουμενιστές αντί νά παροπλίζονται γίνονται εντεταλμένοι εξωγήινων καί ακατανόητων αποστολών --μόνο εξωγήινοι θα μπορούσαν νά στείλουν τον Μεσσηνίας για νά υποστηρίξει τό ομολογικό μάθημα -- κάποιους διαστημάνθρωπους τους εκδικείται τό ίδιο τό διάστημα , ενώ κάποιοι άλλοι απλώς πίνουν ουζάκια καί δέχονται συγχαρητήρια γιά την οικτρή τους αποτυχία Εμείς βλέπουμε οτι είναι πνευματικά τά αίτια της έκρηξης , δέν ξέρουμε η ΝΑSΑ τί λέει Ο Μεσογαίας παρά την επιστημοσύνη του δέν μάς έδωσε κάποιο στίγμα ομολογιακού φρονήματος .....

    ReplyDelete