Wednesday, July 5, 2017

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ



Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Κανείς δεν μπορεί να διεξάγει νικηφόρα μάχη αν δεν κατοπτεύσει το έδαφος και αν δεν αντιληφθεί ποια είναι η στρατηγική του αντιπάλου του.

Ας γίνουμε συγκεκριμένοι.

Ο καταληψίας του “Ορθοδόξου Τύπου” -τουτέστιν ο σεβαστός π. Βασίλειος Βολουδάκης- έχει εκπονήσει το εξής σχέδιο:

1.) Θέλει να καταστήσει τον “Ορθόδοξο Τύπο” - για να ακριβολογούμε τον έχει καταστήσει από πολλού- αποκλειστικό του όργανο και θέλει να κρατήσει μακρυά από τις στήλες του “πάντα εχθρόν και πολέμιο”.

2.) Για να το πετύχει, όμως, αυτό έβαλε κατά νουν το ακόλουθο σχέδιο.

Αντί να απαντήσει ο ίδιος τις φοβερές κατηγορίες που αιωρούνται σε βάρος του για θέματα πίστεως, έλυσε τα σκυλιά του και τα άφησε να γαυγίζουν έξω, όμως, από τις στήλες του “Ορθοδόξου Τύπου”.

Η δική μου εκτίμηση είναι ότι είναι στρατηγικό λάθος να αφήσουμε τον σεβαστό π. Βασίλειο στο απυρόβλητο και να ασχοληθούμε με τα γαυγίσματα των κατοικιδίων του.

Άφήστε τα ζωντανά να γαυγίζουν. Ούτως ή άλλως δεν λένε τίποτα που να αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς μαζί τους.

Νομίζω ότι η καλύτερη μέθοδος για να ανατρέψουμε την στρατηγική του σεβαστού π. Βασίλειου Βολουδάκη είναι να αγνοήσουμε τα γαυγίσματα των σκυλιών που έχει αμολήσει εναντίον μας και να επιμείνουμε ανυποχώρητα να διεξαχθεί συζήτηση από τις στήλες του “Ορθοδόξου Τύπου” με τον ίδιο τον σεβαστό π. Βασίλειο.

Γιατί να το κάνουμε το χατήρι να δαγκώσουμε το δόλωμα που μας προσφέρει;

Αυτή τη στιγμή ο σεβαστός π. Βασίλειος μας λέγει: Πάρτε τον π. Ιερόθεο Αργύρη και κάντε τον κομμάτια. Ούτως ή άλλως είναι αναλώσιμο είδος. Ο “χρήσιμος ηλίθιος” της παρέας. Κατασπαράξετε τον κ. Τραμπούλη. Αυτός ο δυστυχής μπορεί μόνον να υπογράφει αυτά που του γράφω. Ισοπεδώστε τον π. Μελέτιο Βαδραχάνη. Και τι έγινε; Κάποιος φούρνος χάλασε.

Αρκεί εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ! ο π. Βασίλειος Βολουδάκης να μείνω στο απυρόβλητο.

Επομένως; Για ποιο λόγο να του κάνουμε το χατήρι;

Αφήστε τον να πνιγεί μέσα στη χολή του. Αφήστε τον να συνεχίσει να συκοφαντεί, να διαπομπεύει, να σπιλώνει, να συμπεριφέρεται σαν τραμπούκος. Ο καθένας προσφέρει εκ του περισσεύματος της καρδίας του. Θα δώσει λόγο στον Χριστό για όσες κακοδοξίες εισάγει και για το πισώπλατο μαχαίρωμα του αντιοικουμενιστικού αγώνα. Εμείς, με απόλυτη ψυχραιμία, θα μιλούμε πάντοτε με άκρατο σεβασμό και θα προσευχόμαστε ο Άγιος Θεός να τον φωτίσει να αναστρέψει την πορεία ολέθρου που ακολουθεί.

Παράλληλα ας συνεχίσουμε να εκθέτουμε -με κάθε σεβασμό προς το σεπτό του πρόσωπο- τις κατά συρροήν κακοδοξίες που εισήγαγε στην Εκκλησία και στη Θεολογία και ας επιμείνουμε να απολογηθεί ο ίδιος για τις αιρέσεις του από τις στήλες του “Ορθοδόξου Τύπου”.

No comments:

Post a Comment