Sunday, June 11, 2017

ΘΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ!!!



ΘΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Γράφει ο π. Αθανάσιος Λαγουρός, στο καλό ιστολόγιο “Χριστιανική Βιβλιογραφία”, σε σύντομο εισαγωγικό σχόλιο, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί:

“Μεγάλη νίκη!!!
Ἡ πρωτοβουλία 1.000.000 πολιτῶν «Μαμά, Μπαμπὰς καὶ Παιδιὰ»
ὁδεύει ἐπιτυχῶς πρὸς τὸ Εὐρωπαϊκὸ Κοινοβούλιο!
Πανευρωπαϊκὸ χαστούκι
στοὺς ὑποστηρικτὲς γάμων τῶν ὁμοφυλοφίλων
καὶ ταυτότητας τοῦ κοινωνικοῦ φύλου…”

Στη συνέχεια παραθέτει το ρεπορτάζ του tideon.org:

“Μεγάλη νίκη τῶν λαῶν τῆς Εὐρώπης ἐπιτεύχθηκε, ὥστε νὰ ὁδεύσει πρὸς συζήτηση στὸ Εὐρωπαϊκὸ Κοινοβούλιο ἡ ἔννοια τῆς Οἰκογένειας, ποὺ σημαίνει μόνο τὸν φυσικὸ δεσμὸ ΑΝΔΡΑ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ καὶ ΠΑΙΔΙΩΝ. Ὄχι συμβιώσεις τοῦ ἰδίου φύλου ἢ ἄλλου εἴδους!

Σύμφωνα μὲ τὴν ἀνακοίνωση τύπου τῆς 8.6.2017 ἀπὸ τὴν Ὀργανωτικὴ Ἐπιτροπὴ τῆς Πανευρωπαϊκῆς Πρωτοβουλίας “MumDudKids” ἔχουν συγκεντρωθεῖ ἄνω του 1.000.000 ἐγκύρων ὑπογραφῶν. Ἐπίσης ἐκπληρώνονται καὶ ὅλα τὰ ὑπόλοιπα κριτήρια γιὰ νὰ εἰσαχθεῖ τὸ ζήτημα τοῦ Εὐρωπαϊκὸ Κοινοβούλιο.

Ἡ ξεκάθαρη αὐτὴ στάση τῶν λαῶν τῆς Εὐρώπης ἀπὸ 14 Χῶρες ἔρχεται σὲ συνέχεια τῆς πολὺ σημαντικῆς ἀποφάσεως τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Δικαστηρίου C‑443/15 /24.11.2016, ὅτι ὁ ὁρισμὸς τοῦ γάμου ὡς ἕνωση ἀνάμεσα σὲ ἕνα ἄνδρα καὶ μία γυναίκα δὲν ἀποτελεῖ διάκριση καὶ ὅτι τὰ Κράτη-Μέλη δὲν ὑποχρεοῦνται νὰ υἱοθετήσουν ἴδιου φύλου “γάμο” ἢ “ἀστικὴ/πολιτικὴ σχέση.”

Δεν θέλω να ρίξω κρύο νερό στο κεφάλι του π. Αθανάσιου αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφει.

Έχει βέβαια απόλυτα δίκαιο να πανηγυρίζει επειδή ένα εκατομμύριο πολίτες ξεσηκώθηκαν και έστειλαν στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο το σχετικό Υπόμνημα, αλλά ας μην ελπίζει πολλά από αυτό. Οι Νεοταξίτες και οι “φιλελεύθεροι” (liberal) έχουν θρονιαστεί γερά σε όλες τις καίριες θέσεις και δεν πρόκειται να τείνουν ευήκοον ους στους πολίτες που τους έστειλαν το Υπόμνημα.

Επειδή γνωρίζω ότι ο π. Αθανάσιος ξέρει πολύ καλά Αγγλικά τον παρακαλώ να ανατρέξει στο διαδίχτυο για να δει τι αποφάσεις επίκειται να πάρει η Πολιτεία του Οντάριο στον Καναδά και θα αντιληφθεί αμέσως πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

Το υπό συζήτηση νομοσχέδιο λέγει ότι η Πολιτεία θα αρπάζει (seize) τα παιδιά από τους γονείς τους, αν οι γονείς δεν συγκατατίθενται το παιδί τους να γίνει τρανσέξουαλ (διεμφυλικό).!!!

Εδώ φτάσαμε. Η Πολιτεία να αρπάζει τα παιδιά από τους γονείς τους και να τα δίνει για υιοθεσία σε “ανεκτικούς” θετούς γονείς που δεν έχουν αντίρρηση τα παιδιά τους να γίνουν τρανσέξουαλ.!!!

Την πληροφορία μου την έδωσε σήμερα ένας ευσεβής ηλικιωμένος κύριος που συνάντησα στην εκκλησία και για να είμαι ειλικρινής θεώρησα ότι υπερέβαλλε. Μέχρι πού ήρθα στο σπίτι και ανέτρεξα στο διαδίχτυο. Αν βρείτε τον χρόνο, Γέροντα, να κάνετε την αναζήτηση θα φρίξετε κυριολεκτικά επειδή δεν είναι μόνον αυτή η πρόνοια του νομοσχεδίου που είναι τερατούργημα.

Για όνομα του Θεού πια! Θα αρπάζουν τα παιδιά από τους γονείς τους;!!!

No comments:

Post a Comment