Friday, May 12, 2017

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Δεν ξέρω από ποιες ασθένειες ταλαιπωρείστε αλλά όποιες και να είναι πάρτε τα χάπια σας σε διπλή δόση και δέστε αυτό το βίντεο που αποθανατίζει την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Κωνσταντινούπολη. Θα σας αρρωστήσει πραγματικά. Μετά το 2.50΄ λεπτό θα σας πιάσει κυριολεκτικα σύγκρυο.

Ψάλλουν τον πολυχρονισμό του Πάπα Φραγκίσκου και τον αποκαλούν επίσκοπο της Ρώμης!!! 'Ετσι άλλωστε τον προσφώνησε και ο Παναγιώτατος στην ομιλία του.


Ο Πάπα Φραγκίσκος στέκεται στο παραθρόνιο και φορά ωμοφόριο, ενώ -τη προτροπή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου- ευλογεί τους πιστούς στον πανίερο ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.

Από την εποχή της άλωσης της Βασιλεύουσας δεν ξανάγιναν τόσο φρικτά πράγματα όσα μαρτυρεί αυτό το βίντεο και το αντίστοιχο από την επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου στο Φανάρι. 

Και μετά από αυτά ο Παναγιώτατος διερωτάται για ποιο λόγο κάποιοι πατέρες και αδελφοί αισθάνονται την ανάγκη να διακόψουν το μνημόσυνό του, πολλώ μάλλον αφού θεσμοθέτησε τον Οικουμενισμό σαν πίστη της Εκκλησίας με τη Σύνοδο της Κρήτης. 


Κατ’ επανάληψη γράψαμε -το επαναλαμβάνουμε και τώρα- ότι οι μεμονωμένες και ασύντακτες αποτειχίσεις είναι, όχι απλά λάθος, αλλά στρατηγικό λάθος, επειδή θα δώσουν στους οικουμενιστές την ευκαιρία να βγάλουν από τα πόδια τους όσους αντιστέκονται στα σχέδιά τους.

Εντούτοις συμμεριζόμαστε πλήρως την αγανάκτηση όσων πατέρων και αδελφών μας θέλουν με την αποτείχιση να εκφράσουν την απόλυτη αποδοκιμασία τους για τα οικουμενιστικά αίσχη που πραγματοποιούνται επί καθημερινής βάσεως σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.

Μακάρι ο Θεός να φωτίσει τον Παναγιώτατο να τερματίσει αυτές τις ασχημίες και να σταματήσει να κατασκανδαλίζει τους πιστούς με αυτά τα οικουμενιστικά έκτροπα.


Ο Άγιος Παίσιος, στη μνημειώδη επιστολή του στον “Ορθόδοξο Τύπο” για τον Οικουμενισμό, έγραψε ότι παρακαλεί το Θεό να του κόβει χρόνια και να τα δίνει στον Μεγάλο Αποστάτη της πίστης μας Πατριάρχη Αθηναγόρα για να μετανοήσει για τους οικουμενιστικούς του ακροβατισμούς.

Ο Παναγιώτατος ίσως γνωρίζει ότι πλήθος πιστών σε όλη την υφήλιο παρακαλούν το Θεό να τον θεραπεύσει από τη φοβερή ασθένεια που τον ταλαιπωρεί και να του δώσει μετάνοια για τα οικουμενιστικά έκτροπα που συνεχώς επιδίδεται πριν έρθει η ώρα που ο Δίκαιος Κριτής θα τον καλέσει στο Φοβερό Κριτήριο.


Ανησυχούμε βαθύτατα επειδή υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες ότι ο Παναγιώτατος προτίθεται να συγκαλέσει Μείζονα Σύνοδο με τη συμμετοχή των Εκκλησιών που έλαβαν μέρος στη Σύνοδο της Κρήτης για να καθαιρέσει και να αναθεματίσει τους κληρικούς, μοναχούς και λαικούς που αποτειχίστηκαν.

Αν ό μη γένοιτο αυτές οι πληροφορίες αποδειχθούν αληθινές δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να προφητεύσει ότι θα δημιουργηθεί πανορθόδοξο σχίσμα ανάλογο με αυτό που έγινε πριν εκατό περίπου χρόνια εξαιτίας της διόρθωσης του ημερολογίου.


Πολύ φοβούμαι ότι ο Παναγιώτατος και οι άλλοι οικουμενιστές επιδιώκουν να καθαιρέσουν και να αναθεματίσουν όσους αποτειχίστηκαν για να τους εξωθήσουν να δημιουργήσουν σχίσμα για να βγάλουν οριστικά από τα πόδια τους όσους αντιδρούν στα σχέδιά τους.

Αν αυτές είναι οι προθέσεις σας, Παναγιώτατε, μην ελπίζετε έλεος από το Θεό εν Ημέρα Κρίσεως. Όλες οι αμαρτίες μπορεί να συγχωρεθούν αλλά όσοι εξωθούν μέλη της Εκκλησίας να γίνουν σχισματικοί θα είναι πραγματικά αναπολόγητοι εν Ημέρα Κρίσεως.

No comments:

Post a Comment