Saturday, April 29, 2017

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ



Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στην εφημερίδα “Τα Νέα”:

«Ας πούμε για μια ακόμη φορά ένα ακλόνητο και ξεκάθαρο «Όχι!» σε κάθε μορφή βίας, εκδίκησης και μίσους που εκδηλώνεται στο όνομα της θρησκείας ή στο όνομα του Θεού», δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος στην ομιλία που πραγματοποίησε στο διαθρησκειακό συνέδριο για την Ειρήνη στην Αίγυπτο.”

Τι λέγει ο Πάπας Φραγκίσκος; Τα ίδια ανακριβή πράγματα που είπε χθες ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Η βία και η τρομοκρατία είναι ασύμβατες με την πίστη, ισχυρίζεται, λες και δεν γνωρίζει ότι το Κοράνι διδάσκει σαν όρο πίστεως τη χρήση βίας κατά των απίστων.!!! Ο κόσμος -σύμφωνα με το Κοράνι- χωρίζεται στο στρατόπεδο του Ισλάμ και στο στρατόπεδο του πολέμου. Όσοι δεν ενταχθούν με την πειθώ στο Ισλάμ πρέπει να εξαναγκάζονται με τη βία να το κάνουν.

Και ποια λύση προκρίνει ο Πάπας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας;
1.) Προσπαθεί να πείσει τους Μωαμεθανούς ότι δεν πιστεύουν αυτά που πιστεύουν αναφορικά με τη χρήση βίας για να επιβάλουν την πίστη τους.
2.) Θεωρεί ότι η τρομοκρατία είναι αποτέλεσμα της φτώχειας και όχι της διδασκαλιας του Κορανίου.
3.) Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι σήμερα ο πιο διαπρύσιος κήρυκας της “πολιτικής ορθότητας” για την αντιμετώπιση της Ισλαμικής τρομοκρατίας. Γι’ αυτό και επιτίθεται σκληρά εναντίον όσων λαικιστών ηγετών -όπως τους αποκαλεί- προσπαθούν να συνεγείρουν τον κόσμο εναντίον της ισλαμικής τρομοκρατίας.
4.) Η Αλ Καίντα, οι μουσουλμάνοι αδελφοί της Αιγύπτου, το Χαλιφάτο της Μέσης Ανατολής και η Μπόκο Χάραμ στη Νιγηρία θα διασκεδάζουν σίγουρα με την καρδιά τους με τους ευσεβοποθισμούς της "πολιτικής ορθότητας" του Πάπα Φραγκίσκου.

Η πραγματική απορία μας δεν είναι τι κάνει και τι λέγει ο Πάπας Φραγκίσκος. Αιρετικός ή μάλλον αιρεσιάρχης είναι. Όπως είναι φυσικό ως αιρετικός μιλά, ως αιρετικός σκέφτεται, ως αιρετικός γράφει και ως αιρετικός ενεργεί. Οι δικοί μας οικουμενιστές ποια δουλειά έχουν να συμφύρονται με τον Πάπα και να ευθυγραμμίζονται με τις πλάνες του;

No comments:

Post a Comment