Monday, March 27, 2017

ΝΕΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ κ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ



ΝΕΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ κ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο Ινστιτούτο Οικουμενικών και Πατερικών Μελετών "Άγιος Νικόλαος'' στο Μπάρι της Ιταλίας θα διεξαχθεί θεολογική συζήτηση μεταξύ Ορθοδόξων και Παπικών με θέμα την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο. Στη συζήτηση θα συμμετάσχει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος Σαββάτος τον οποίο το ιστολόγιο “Πατερική Παράδοση" πολύ εύστοχα χαρακτηρίζει “ουνιτικό άνθος.” 

Ουδεμία έκπληξη φυσικά δοκιμάζουμε για τις νέες επιδόσεις του κ. Σαββάτου. Δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς που ελπίζει τίποτα καλό από τον οικουμενιστή και νεωτεριστή αυτό Μητροπολίτη, που το μόνο που είναι καλός είναι να σκανδαλίζει αφόρητα τους πιστούς πολύ πέραν των ορίων της Ελλάδας.

Ας έχουμε πάντως τεταμένη την προσοχή μας για να ακούσουμε τι θα πει ο κ. Σαββάτος και οι άλλοι οικουμενιστές που θα συμμετάσχουν στη θεολογική συζήτηση με τους Παπικούς, επειδή θα αποκαλύψουν τη διάνοιά τους αναφορικά με τις κακόδοξες αποφάσεις της Συνόδου της Κρήτης, όπως ακριβώς έκανε πριν λίγο καιρό ο στυλοβάτης και πρωταγωνιστής της Συνόδου της Κρήτης Καθηγητής Βλάσιος Φειδάς.

No comments:

Post a Comment