Saturday, February 18, 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΡΕΙΣΒΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΡΕΙΣΒΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο "Κατάνυξις”:

“Πανηγυρικές εκδηλώσεις για την πρώτη επέτειο της ιστορικής συναντήσεως του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου και του Πάπα Ρώμης Φραγκίσκου στην Κούβα πραγματοποιήθηκαν στις 12 Φεβρουαρίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Φριβούργου Ελβετίας με συμμετοχή του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα, Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, και του Καρδιναλίου Κουρτ Κοχ, Προέδρου του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Προώθηση της Ενότητας των Χριστιανών.”

Δυστυχώς. Η Εκκλησία της Ρωσίας αμιλλάται με μεγάλη επιτυχία τους οικουμενιστικούς ακροβατισμούς του Φαναρίου.

Οι οικουμενιστικές ασχημίες κορυφαίων εκπροσώπων της Εκκλησίας της Ρωσίας, και δη του καθ’ ύλην υπευθύνου του Πατραρχείου Μόσχας Σεβ. Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα, πραγματοποιούνται συνεχώς σε όλα τα επίπεδα.

Δεν φτάνει που ο Ρώσος Πατριάρχης υπέγραψε αιρετική Διακήρυξη με τον Πάπα Φραγκίσκο πριν ένα χρόνο στην Αβάνα τώρα διοργανώνονται οικουμενιστικές εκδηλώσεις για να εορταστεί το γεγονός.!!!

Στο μεταξύ κοινές ποιμαντικές παραστάσεις της Ρωσικής Εκκλησίας με το Βατικανό έχουν εγκαινιασθεί έκτοτε προς μείζονα σκανδαλισμό του λαού του Θεού.

No comments:

Post a Comment