Friday, November 25, 2016

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΣΜΟ;


ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΣΜΟ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Βήμα Ορθοδοξίας”:

“Απίστευτο! Θεία Ευχαριστία για ομοφυλόφιλους με γυναίκα Επίσκοπο!

Μια ανώτερη επίσκοπος της Αγγλικανικής «εκκλησίας» έχει οριστεί να χοροστατήσει σε Θεία Ευχαριστία για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων τον Ιανουάριο για να «προσφέρει έναν ασφαλή χώρο» για γκέι προσκυνητές! 

Η αιδεσιμότατη Rachel Treweek, Επίσκοπος του Gloucester, θα γιορτάσει την ειδική τελετή για το δίκτυο ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι και Transgender). Είναι η πρώτη φορά που ένας ανώτερος επίσκοπος θα χοροστατήσει σε κοινωνία ΛΟΑΤ κάτι που ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε Αγγλικανικούς κύκλους.

Με αυτήν την Αγγλικανική «εκκλησία» συνδιαλέγονται οι δικοί μας θρησκευτικοί ταγοί;;;”

Ας μη σχολιάσουμε το γεγονός. Δεν σηκώνει σχολιασμό. Πρόκειται για απόλυτη προδοσία της πίστεως. Γυναίκες "ιέρειες" και "επίσκοποι" και ομοφυλοφιλικές “Λειτουργίες”!!! Τι άλλο θα ακούσουμε πια;

Ένα ερώτημα υπάρχει μόνο. Για ποιο λόγο συνεχίζεται ο διάλογος Ορθοδοξίας και Αγγλικανισμού; Σε τι αποσκοπεί; Το μόνο που προκαλεί είναι σκανδαλισμό τους συνειδητοποιημένους πιστούς και άμβλυνση της ορθόδοξης συνείδησης των απλών χριστιανών. Μόνο τους στόχους του "λαικού Οικουμενισμού" εξυπηρετεί.

No comments:

Post a Comment