Monday, September 26, 2016

ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο www.greekalert.com:

“Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στη «Hurriyet» σχετικά με τον Κεμάλ Ατατούρκ -τις οποίες παρέθεσε η «Espresso»- αλλά και οι εξηγήσεις που
έδωσε κατόπιν, μέσω της ανάρτησής του στο facebook, υποστηρίζοντας ότι είτε έγινε λανθασμένη μετάφραση από τα τουρκικά στα ελληνικά είτε τα μέσα της γειτονικής χώρας άλλαξαν τα λεγόμενά του, «ταρακούνησαν» τους διοργανωτές μεγάλου live του τραγουδιστή στη Νέα Υόρκη, στις 28 Οκτωβρίου, και τους ανάγκασαν να το ακυρώσουν!

Ο Ρέμος είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί, ανήμερα την εθνική μας επέτειο, στο Town Hall, ένα ιστορικό κτίριο στην καρδιά της αμερικανικής μητρόπολης, χωρητικότητας 1.500 ατόμων, και μάλιστα η προπώληση των εισιτηρίων είχε αρχίσει κανονικά, με τα «μαγικά χαρτάκια» να κοστίζουν από 59 έως 119 δολάρια. 

Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από όσα είπε ο τραγουδιστής -με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού να ζητάει αντί συγγνώμης μια συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την «έκδοση σχετικών με την Ποντιακή Γενοκτονία εργασιών»-, οι υπεύθυνοι του live το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν να το ακυρώσουν, αφού οι ομογενείς εμφανίζονται εξαιρετικά ενοχλημένοι.”

Είναι άξιοι κάθε επαίνου όσοι συνέβαλαν στην ακύρωση της συναυλίας του αρνησιπάτριδος Αντώνη Ρέμου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει παλινωδία και τελικά θα γίνει κατορθωτο να έρθει στη Νέα Υόρκη. Ο κ. Ρέμος είναι εντελώς ανεπιθύμητος στη Νέα Υόρκη. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι ομογενείς διακατέχονται από πατριωτικά συναισθήματα και δεν θέλουν με κανένα τρόπο να ενισχύουν και να προβάλλουν ριψάσπιδες καλλιτέχνες που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

No comments:

Post a Comment