Thursday, January 7, 2016

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΙΩΑΝΝΗ



ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΙΩΑΝΝΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Έκπληκτοι οι πιστοί παρακολούθησαν τον ευτελισμό της πίστης μας ανήμερα των Θεοφανείων στο Κολωνάκι όπου παρέστησαν -μεταξύ άλλων- ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας και ο θλιβερός δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης, που δήλωσε ότι προσμένει ανυπόμονα να τελέσει το πρώτο Σύμφωνο Συμβίωσης ομοφυλοφίλων.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Παυλόπουλος και ο κ. Τσίπρας πήγαν στο Κολωνάκι "διά τον φόβον των Ιουδαίων", τουτέστιν διά τον φόβον του Σεβ. Πειραιώς Σεραφείμ, μετά από τους κεραυνούς που εξαπέλυσε ο Σεβασμιότατος κατά των πολιτικών για την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης ομοφυλοφίλων.

Ενώ, λοιπόν, οι πολιτικοί πήγαν -για να αποφύγουν τον έλεγχο για τα αντιχριστιανικά πεπραγμένα τους- στο Κολωνάκι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Θερμοπυλών Ιωάννης τους έδωσε τη δυνατότητα να ρίξουν τον σταυρό στη δεξαμενή, αντί να τον ρίξει ο ίδιος όπως διακελεύει το Τυπικό της Εκκλησίας.

Αυτή ήταν, επομένως, η απάντηση του Σεβ.  Θερμοπυλών προς τους ανάξιους πολιτικούς άρχοντες που ψηφίζουν  αντιχριστιανικούς νόμους! Πισώπλατη μαχαιριά έδωσε ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών στον Σεβ. Πειραιώς και σε όσους αρχιερείς απέκλεισαν τους πολιτικούς άρχοντες που προώθησαν το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Ντροπή Δεσπότη μου! Και δεν είναι η μόνη ντροπή που έχετε στην πλάτη σας επειδή -μεταξύ άλλων οικουμενιστικών ασχημιών- εκπροσωπήσατε την Εκκλησία της Ελλάδος στη Γενική Συνέλευση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών -γράφε αιρέσεων- στο Πόρτο Αλέγκρε, που νομολόγησε πολλές αιρετικές δοξασίες.

2 comments:

  1. Μια ζωή στην παρεξήγηση. Κάποτε νομίζαμε πως ήταν τόσο φυσικά και λογικά αυτά που ζούσαμε που δεν σήκωναν καν αμφισβήτηση. Όλα ανέπαυαν τον άνθρωπο ψυχικά. Σήμερα ιδιαίτερα με τους Ευρωπαίους δήθεν εταίρους και την ψευδομοντέρνα αντίληψη οδηγούμαστε άνευ αντιστάσεων στον γκρεμό.

    ReplyDelete
  2. Βλέπω από το μπαλκόνι μου φωταγωγημένη στον Πενταδάκτυλο τη σημαία των Τούρκων.
    Και σκέφτομαι πως η Κυπριακή βουλή που ψήφισε το νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης είναι πιο εφιάλτης για μας το λαό παρά ο Τούρκος.
    Βλέπω το Λεωνίδα στις Θερμοπύλες να πολεμάει με τόση τόλμη τους Πέρσες.
    Και σκέφτομαι πως ο Εφιάλτης μέσα στη βουλή των Ελλήνων χαμογελούσε σαν έβλεπε τους 300 να συμφωνούν ή να διαφωνούν....."συμβιώνοντας".
    Βλέπει και ο Πειραιώς τον Τσίπρα να ακονίζει τα μαχαίρια του και δεν τον φοβάται.
    Και σκέφτομαι την ημέρα των Φώτων στο Κολωνάκι...
    Τελικά Ο Εφιάλτης των Θερμοπυλών πάντα μαχαιρώνει πισώπλατα.

    ReplyDelete