Sunday, January 24, 2016

ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ


ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Γράφει το ιστολόγιο “Ακτίνες”: 

“Διαχριστιανική οικουμενιστική κηδεία για την «μητέρα» του οικουμενισμού στη Βιέννη, Chr. Gleixner, τελέσθηκε στο κοιμητήριο Kagraner. Η Gleixner πέθανε στις 29 Νοεμβρίου 2015 στη Βιέννη και θεωρούνταν από τους οικουμενιστές «πρωτοπόρος της κατανόησης και της συμφιλίωσης των χριστιανικών εκκλησιών στην Αυστρία» γι’ αυτό και ονομάστηκε «μητέρα» του Οικουμενισμού. Στην κηδεία έλαβαν μέρος ο Παπικός Καρδινάλιος Κρίστοφ Σένμπορν, ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης Αρσένιος (Καρδαμάκης) και ο Λουθηρανός “Επίσκοπος” Michael Bunker.” 

Δεν ξέρει κανείς πώς να ελεεινολογήσει τον οικουμενιστικό βίο και την πολιτεία του Σεβ. Μητροπολίτη Αυστρίας κ. Αρσένιου ενός βαμμένου οικουμενιστή ο οποίος παρίσταται στην παπική κηδεία μιας αιρετικής με πλούσιο οικουμενιστικό βιογραφικό και διαβάζει επικήδειες ευχές -λες και είναι ορθόδοξη- την ώρα που θυμιατίζει ο κληρικός που τον συνοδεύει. 


Βρίσκεστε σε πολύ στραβό δρόμο, Σεβασμιότατε Αυστρίας, και κατασκανδαλίζετε επί συνεχούς βάσεως τους πιστούς και εμπεδώνετε με τις οικουμενιστικές ασχημίες σας ασύστολα τον “λαικό οικουμενισμό”.

No comments:

Post a Comment