Saturday, December 26, 2015

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ … ΜΠΕΓΚΥΝΑΖ !!!



ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ … ΜΠΕΓΚΥΝΑΖ !!!

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Φέτος συνέβηκε, λόγω ημερολογιακών συγκυριών, ένα όχι συχνό γεγονός, που απετέλεσε όμως «χρυσή» ευκαιρία για τους «προχωρημένους» οικουμενιστές. Στις 24 Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους, μια μέρα πριν από τα Χριστουγεννα οι Μωαμεθανοί (λόγω του σεληνιακού ημερολογίου που ακολουθούν) γιόρτασαν τη γιορτή Μαουλίντ αλ Ναμπί (δηλαδή τη Γεννήση του «προφήτη»). 

Έτσι οι Παπικοί άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλιά και ΜΚ οργανώσεις οργάνωσαν εκδηλώσεις επί τούτω, σε αίθουσες του παπικού ναού Σαιν Ζαν Μπατίστ στην περιοχή Μπεγκυνάζ των Βρυξελλών στις 19, 26 και 27 τρέχοντος. Οι εκδηλώσεις αναφέρονται και στο Μωάμεθ και στο Χριστό, υπό τον ξεκάθαρο τίτλο: Ιησούς και Μωάμεθ, δυο ακτίνες φωτός στην ανθρωπότητα!!! 

Πραγματικά δεν υπάρχει καμιά δόση υπερβολής στην παρατήρηση ότι οι Παπικοί είναι κατ’ ευφημισμόν χριστιανοί. Κι όμως! Αυτοί οι άνθρωποι που εξισώνουν τον μοναδικό Σωτηρα (κατά το θεοφώτιστο Απόστολο Πέτρο) με τον Άραβα ψευδοπροφήτη ΔΕΝ είναι αιρετικοί!!! Αυτό διατείνονται αυτοί που υπέγραψαν την διαβόητη συμφωνία του Μπαλαμάντ του Λιβάνου  στα 1993. Όλοι αυτοί ανερυθριάστως και θαρσαλέως μας λένε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι συνεορτάζοντες τα Χριστούγεννα και τα γενέθλια του Μωάμεθ αποτελούν την «αδελφήν Εκκλησίαν της πρεσβυτέρας Ρώμης»! 

Ακούσατε χριστιανοί: Ο Χριστός που ΕΙΝΑΙ το φως το αληθινόν έχει συνέταιρο, επί ίσοις όροις παρακαλώ, τον «Προφήτη», που αποτελεί «ακτίνα φωτός για την ανθρωπότητα»!!! Τι άλλο θέλουμε ν’ ακούσουμε, κύριοι οικουμενιστές, για να καταλάβουμε προς τα πού βαδίζετε; Τι κι αν στο Μπρουνέι,στη Σομαλία,στο Τατζικιστάν απαγορεύθηκε φέτος οιαδήποτε εκδήλωση που θυμίζει Χριστούγεννα; Στις Βρυξέλλες οι Παπικοί ΑΛΛΑ φρονούν. Φρίξον ήλιε, στέναξον η γη…

No comments:

Post a Comment