Saturday, December 26, 2015

ΝΕΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ



ΝΕΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ο π. Δανιήλ Αεράκης προβαίνει σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία εναντίον του γνωστού Νεονικολαίτη κληρικού π. Φιλόθεου Φάρου. Τον καταγγέλλει συγκεκριμένα ότι υποστηρίζει το Σύμφωνο Συμβίωσης ομοφυλοφίλων. Ουδείς εκπλήττεται για τις θέσεις αυτές του π. Φιλόθεου επειδή πρόκειται για βαμμένο Νεονικολαίτη κληρικό που είναι από δεκαετίες συνεχής πηγή σκανδαλισμού. Και να σκεφτείτε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ τον πίεζε για να τον κάνει επίσκοπο, ενώ κάποιοι αφελείς τον χαρακτηρίζουν συντηρητικότατο και παραδοσιακό Αρχιεπίσκοπο!!!

Σχολιάζει το σχετικό άρθρο του π. Δανιήλ, στο ιστολόγιο “Ακτίνες”, ο κ. Λυκούργος Νάνης:

“Και να ήταν μόνο αυτό! Ο λεγάμενος τυγχάνει, επιπλέον, υποστηρικτής των προγαμιαίων σχέσεων! Ιδού και τα σχετικά πειστήρια του πνευματικού εγκλήματος που διέπραξε σχετικώς:
Τώρα υποστηρίζει το επαίσχυντο και βρωμερό σύμφωνο συμβίωσης των σοδομιτών!!!
Και, φυσικά, η προισταμένη του αρχή καθεύδει, όπως καθεύδει και στην περίπτωση του πρυτάνεως των νεοορθοδόξων Χρήστου Γιανναρά! "Όλα καλά και όλα ωραία"! 
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!”

Πολύ ορθές οι επισημάνσεις του κ. Νάνη. Δεν είναι απλώς ο Φιλόθεος Φάρος. Παρόμοιες, και ίσως πιο προχωρημένες θέσεις για το γενετήσιο ένστικτο, έχει προπαντός ο “διαπρεπής” -κατά τον π. Γεώργιο Μεταλληνό- διανοούμενος Χρ. Γιανναράς, ο οποίος από πολλές δεκαετίες σπέρνει τις αιρέσεις του σε όλη την Ελληνική επικράτεια και επέκεινα.

Στην Κύπρο οι δύο αυτοί Νεορθόδοξοι θεολόγοι -Χρ. Γιανναράς και Φιλόθεος Φάρος- έκαναν μεγάλη ζημιά και κατόρθωσαν να παρασύρουν στις Νεονικολαιτικές πλάνες πολλούς εν οις τον κ. Σταύρο Φωτίου, τον π. Ανδρέα Αγαθοκλέους, τον κ. Ανδρέα Πιτσιλλίδη κτλ..

No comments:

Post a Comment