Sunday, November 15, 2015

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΟΦΙΣΤEΙΕΣ ΚΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΟΦΙΣΤEΙΕΣ ΚΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πρόεδρος της Τουρκίας, τόνισε στη διάσκεψη των G20 στην Αττάλεια, ότι η τρομοκρατία δεν έχει ούτε θρησκεία,ούτε γλώσσα, μήτε πατρίδα. Και δικαιολόγησε τη θέση του λέγοντας ότι κι η χώρα του υποφέρει απ’ αυτή, φέρνοντας ως παραδείγματα τις πρόσφατες  εκρήξεις στην Άγκυρα και στο Γαζιναντέπ. 

Ώστε, ο Ερντογάν εφέντης βρήκε την άκρη του νήματος!Καλά, είναι σύμπτωση ότι οι μακελλάρηδες της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, και στις έξι περιπτώσεις ανήκαν στο μωαμεθανικό «Ισλαμικό Χαλιφάτο»; Είναι τυχαίο το ότι στην επίθεση στην εφημερίδα Σαρλύ Εμπντό ήταν αναμεμιγμένοι οι ίδιοι αδίστακτοι τρομοκράτες; Πώς του διέφυγε ότι το ρωσικό πολιτικό αεροπλάνο το κατέρριψαν πάλι αιμοσταγείς φονιάδες του «Ισλαμικού Χαλιφάτου»; Οι ίδιοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από τις φονικές εκρήξεις στο Γαζιαντέπ και στην Άγκυρα (που είχαν στόχο τους Κούρδους). Έτσι λένε οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Τόσες συμπτώσεις και τόσα τυχαία γεγονότα! Η τρομοκρατία των ημερών μας έχει όνομα, εφέντη μου. Λέγεται τρομοκρατία που ξεκινά από ένα συγκεκριμένο βιβλίο που λέγεται Κοράνι και μια συγκεκριμένη θρησκεία που λέγεται Μωαμεθανισμός. Κι αυτός ό ίδιος  ο Ερντογάν βρίσκεται επικεφαλής μιας χώρας που εξέθρεψε αυτό το τέρας, που λέγεται «Ισλαμικό Χαλιφάτο», εξοπλίζοντας το αφειδώς, όπως λένε κι οι τουρκικές εφημερίδες. Εκτός από την Τουρκία κι οι άλλοι υποκριτές (ΗΠΑ ,Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία κι όχι μόνο) εξόπλιζαν χωρίς τσιγκουνιές κι αναστολές το τερατώδες αυτό μόρφωμα, δηλ. το «Ισλαμικό Χαλιφάτο», που έχει σαν πήγη μόνιμης έμπνευσης το ματωμένο Κοράνι και την ακανθώθη κι απάνθρωπη θρησκεία του Μωάμεθ. 

Και κάτι για τα δικά μας. Πότε θα αντιληφθούν οι της Θεολογικης Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το μέγεθος του κακού που διέπραξαν με την ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών; Πότε θα εννοήσουν το κακό που διέπραξαν οι οικουμενιστές του ΚΑΙΡΟΥ, που σπεύδουν να μάθουν στα Ελληνόπουλα,όχι την Ορθοδοξία, μα (μεταξύ άλλων) την αιμοσταγή πίστη των Μωαμεθανών; Πότε θα αντιληφθούν την πραγματικότητα αυτοί που με το υστέρημα του πενόμενου ελληνικού λαού φτιάχνουν τζαμιά για να στεγάσουν τους δολοφόνους του «Προφήτη»; Όταν θ’ αρχίσει να ρέει το αίμα των παιδιών μας στη δικιά μας την αυλή; 

No comments:

Post a Comment