Friday, October 30, 2015

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ “ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ”;



ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ “ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ”;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στο ιστολόγιο "Παιδαγωγός” http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/10/blog-post_63.html δημοσιεύεται ένα πολύ εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ αναφορικά με απαράδεκτες καταστάσεις που συμβαίνουν στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας.

Ο επιχώριος επίσκοπος κ. Κύριλλος κατηγορείται ότι χειροτόνησε ως κληρικό άνθρωπο των φωτισμένων της Ζολώτα.

Είναι δυνατόν να αληθεύουν οι καταγγελίες του ιστολογίου “Παιδαγωγός”;

Δεν μας έφταναν οι Οικουμενιστές, οι οποίοι εργολαβικά νυχθημερόν απεργάζονται τη σωτηρία τους και τη σωτηρία των συνανθρώπων τους με τις οικουμενιστικές τους επιδιώξεις τώρα θα ανησυχούμε ότι άλλοι αιρετικοί, όχι απλά δρουν ανενόχλητοι στην Εκκλησία, αλλά και εισέρχονται στις τάξεις του ορθοδόξου κλήρου;

Παρακαλούμε θερμά τον Σεβ. Κηφισίας να δώσει τις απαιτούμενες εξηγήσεις και να διορθώσει τα όποια ημαρτημένα.

1 comment:

  1. κ.Τελεβάντο,
    κατ αρχήν ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση.

    Επιτρέψτε μας παρακαλούμε μια μικρή διευκρίνηση: Αυτοπροσδιοριζόμαστε ως ελληνορθόδοξο ιστολόγιο και όχι ως αντιΟικουμενιστικό.


    Αν δείτε τις αναρτήσεις μας πριν 2-3 χρόνια, οι αναφορές σε θέματα Οικουμενισμού είναι περιορισμένες.

    Βλέποντας όμως πόσο έχει διαβρώσει την ορθόδοξη εκκλησία μας και την ηγεσία της και διαπιστώνοντας τα φαινόμενα εκφοβισμού απέναντι σε ιερωμένους που ομολογούν την αλήθεια, αισθανθήκαμε την υποχρέωση να καταγράψουμε την αλήθεια. Δυστυχώς από ένα ιστολόγιο κυρίως για παιδαγωγικό θέματα, αναγκαστήκαμε να ασχολούμαστε σχεδόν αποκλειστικά με την πατρίδα μας (η οποία επίσης κινδυνεύει) και με την Ορθόδοξη εκκλησία μας (που επίσης λύκοι βαρείς την ταλαιπωρούν).

    ReplyDelete