Saturday, October 17, 2015

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ


ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στη “Ρομφαία” την ακόλουθη ανταπόκριση:

“Οι κεφαλές των χριστιανικών Εκκλησιών στη Μέση Ανατολή, θρησκευτικοί ηγέτες και προσωπικότητες του μουσουλμανικού και εβραϊκού κόσμου και υπουργοί Εξωτερικών από σαράντα χώρες θα βρίσκονται από αύριο έως και την Τρίτη στην Αθήνα, με αφορμή τη Διεθνή Διάσκεψη για τη συνύπαρξη θρησκειών και πολιτισμών στην πληττόμενη από πολλαπλές συγκρούσεις ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. 

Στη Διεθνή Διάσκεψη, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών, θα είναι παρόντες, μεταξύ άλλων, ο οικουμενικός πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, οι επικεφαλής των Πρεσβυγενών Πατριαρχείων Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος, Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης και Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, οι Αρχιεπίσκοποι Κύπρου κ. Χρυσόστομος, Αλβανίας κ. Αναστάσιος και ΗΠΑ κ. Δημήτριος, καθώς επίσης ο Αρχιραββίνος δρ David Rosen και ο Μέγας Μουφτής της Αιγύπτου. Θα πάρουν μέρος, επίσης, οι υπουργοί Εξωτερικών του Ιράκ, της Ολλανδίας, της Αιγύπτου και της Κύπρου, ο διοικητής των κουρδικών περιοχών του Ιράκ Φαρχάντ Ατρούσι και η βοηθός υπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ."

Τεράστια διασπάθιση χρήματος για τη διοργάνωση μιας Διάσκεψης απολύτως και εν παντί αναποτελεσματικής. Αν είναι ποτέ δυνατόν να πιστεύουμε ότι οι θρησκευτικοί ηγέτες είναι σε θέση να επηρεάσουν την τακτική και τις μεθόδους του χαλιφάτου ISIS και της Αλ Καίντα της Μέσης Ανατολής.!!!

Το μόνον που θα εξυπηρετήσει η Διάσκεψη είναι να εμπεδώσει το Διαθρησκειακό Οικουμενισμό και να απαμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις σε βάρος των Μωαμεθανών για τα αποτρόπαια εγκλήματα που διαπράττουν καθημερινά στο όνομα του Αλλάχ και του Κορανίου. 

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του για τις όποιες συμπροσευχές με αιρετικούς και αλλόθρησκους πραγματοποιηθούν και για όσες άλλες οικουμενιστικές ασχημίες τυχόν παρατηρηθούν σ' αυτή τη Διάσκεψη.

Το μόνον παρήγορο για τη Μέση Ανατολή είναι ότι αυξάνεται η δύναμη πυρός της συμμαχίας που πολεμά τον ISIS και την Αλ Καίντα. Αν ήταν να περιμένουμε από τις Διαρθησκειακές Διασκέψεις και τα άλλα οικουμενιστικά παρατράγουδα να τιθασσευθεί ο ISIS η Αλ Καίντα δεν θα κατορθώναμε απολύτως τίποτα.

Δεν μας έφταναν οι υπόλοιποι προσετέθη και το Υπουργείο Εξωτερικών στην Υπηρεσία του Οικουμενισμού.

No comments:

Post a Comment