Monday, September 21, 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ



ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Ακτίνες” ένα πολύ αποκαρδιωτικό κείμενο του κ. Αντώνη Καλόγηρου που περιγράφει αναλυτικά το όργιο των οικουμενιστικών ασχημιών που συνέβησαν στο πατριαρχείο Ρουμανίας με την προσωπική συμμετοχή του Μακαριότατου Πατριάρχη Ρουμανίας Δανιήλ.

Αναφέρει ο κ. Αντώνιος Κ. Καλόγηρος:

“Νέοι από την Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού προσκληθήκαμε από τον Μητροπολίτη Κλούζ κ. Ανδρέα (επίσημος τίτλος αρχιεπισκοπής: Archdiocese of Vad , Feleac and Cluj), στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας προκειμένου να συμμετάσχουμε σε ορθόδοξο φεστιβάλ με τη συμμετοχή δεκάδων αποστολών ορθοδόξων νέων από διάφορες –ευρωπαϊκές- κυρίως χώρες. Το ορθόδοξο φεστιβάλ έλαβε χώρα στην ανωτέρω Μητρόπολη από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου 2015.” 

Η εκκοσμίκευση και ο οικουμενισμός θριάμβευσαν στο φεστιβάλ και οι συμπροσευχές με ουνίτες, παπικούς και σχισματικούς έδιναν και έπαιρναν. Το φεστιβάλ δεν ήταν παρά εργοτάξιο πολτοποίησης της συνείδησης των ορθοδόξων νέων ανά την Οικουμένη. 

Δεν φτάνει που οι Ρουμάνοι είναι εθνοφυλετιστές αποδεικνύονται στην πράξη και πρώτης τάξεως οικουμενιστές οι οποίοι με αυτές τις ενέργειες της εκκοσμίκευσης οδηγούν στην πολτοποίηση της ορθόδοξης συνείδησης των νέων και στην επιβολή του λαικού οικουμενισμού.

No comments:

Post a Comment