Friday, August 14, 2015

ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ



ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Σαν σήμερα, σαρανταένα χρόνια πριν, ο Αττίλας 2 συμπλήρωσε το έργο της συμφοράς και έκτοτε η Κύπρος είναι διχοτομημένη και ακρωτηριασμένη.

Η πάροδος του χρόνου και τα ολέθρια λάθη που ακολούθησαν τη συμφορά βρίσκουν την Κύπρο στον προθάλαμο ακόμη μεγαλύτερων συμφορών. Η Συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς για Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και η είσοδος στα κατεχόμενα με επίδειξη ταυτότητας στις κατοχικές δυνάμεις -γεγονός που συνιστά αναγνώριση του Τουρκοκυπριακού κατοχικού μορφώματος- έβαλαν τη σφραγίδα τους στην πορεία της Κύπρου.

Πίσω από τα χαμόγελα και τις χειραψίες του Μουσταφά Ακκιντζί κρύβονται τα στιλέτα των καταχτητών.

Πίσω απο την επιτροπή αποζημιώσεων κρύβεται η νομιμοποίηση των τετελεσμένων με την υπογραφή των εκτοπισμένων για τα αργύρια της προδοσίας.

Οι κοινοί προδότες που πούλησαν κατεχόμενη γη μας στους Τούρκους (ή που κατέθεσαν αίτηση στην τουρκική επιτροπή αποζημιώσεων), όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν παραδειγματικά για την έσχατη προδοσία που διέπραξαν ή που ετοιμάζονται να διαπράξουν, αλλά μένουν σταθερά στο απυρόβλητο. Δεν  δημοσιοποιήθηκαν καν τα ονόματά τους γι’ αυτό κυκλοφορούν σαν κύριοι και κυρίες κι ας τσέπωσαν τα αργύρια της προδοσίας!!!

Πριν καταστραφούν τα πάντα, πριν ξεπουληθεί κι άλλη κατεχόμενη γη μας επιβάλλεται η ποινικοποίηση καθε δοσοληψίας με τους καταχτητές μας και το κλείσιμο των οδοφραγμάτων και η ακύρωση της συμφωνίας κορυφής του 1977 που προνοεί τη δημιουργία Δικοινοτικής Διζωνικής Ομοσπονδίας.

Αλλιώς δεν θα χρειαστεί Αττίλας 3 για να ολοκληρωθεί η καταστροφή....

No comments:

Post a Comment