Saturday, August 8, 2015

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΣΧΗΜΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ



ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΣΧΗΜΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε, στο ιστολόγιο “Ημερολόγιο Αποδημίας”, το ακόλουθο απόσπασμα εγκυκλίου επιστολής του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρεττανίας κ. Γρηγορίου με την οποία γνωστοποιεί στο πλήρωμα της Αρχιεπισκοπής του την μετάβαση του Παναγιότατου στην Αγγλία:

“Ο Οικουμενικός ημών Πατριάρχης φθάνει με την τιμία συνοδεία του την Κυριακή απόγευμα 1η Νοεμβρίου και αναχωρεί την Πέμπτην 4η Νοεμβρίου 2015. Η επίσκεψη αυτή του Οικουμενικού Πατριάρχου πραγματοποιείται ύστερα από επίσημη πρόσκληση της Αυτού Χάριτος του Αρχιεπίσκοπου Canterbury Justin Welby, Αρχηγού της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα αφιερώσει μέρος της επισκέψεώς του για να συναντήσει και να ευλογήσει το εν Μεγάλη Βρετανία Ποίμνιόν του και μέρος του χρόνου του θα το αφιερώσει στις επαφές του με τον Αρχηγό της Εκκλησίας της Αγγλίας και τους Συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του Οικουμενικού Πατριάρχου έχει ως εξής:

8:00 το βράδυ: Δείπνον προς τιμήν της Α.Θ.Π. εις το  Ξενοδοχείον Marriott του Κεντρικού Λονδίνου.

Εις το Δείπνον, μεταξύ άλλων, θα προσκληθούν τιμητικά η Α.Χ. ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος του Canterbury Justin Welby, ο Ρωμαιοκαθολικός Καρδινάλιος του Westminster Vincent.”

Επισημαίνουμε καταρχήν ότι ο Παναγιότατος δεν μεταβαίνει στην Αγγλία ως προσκεκλημένος της ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Θυατείρων αλλά ως προσκεκλημένος του Αγγλικανού Πριμάτου Τζάστιν Γουέλμπυ.

Επισημαίνουμε επίσης ότι θα παρακαθήσουν στην τιμητική για τον Παναγιότατο τράπεζα ο παπικός καρδινάλιος και ο Αγγλικανός Πριμάτος, όπου ασφαλώς θα υπάρξει συμπροσευχή και ευλογία της τραπέζης με τη συμμετοχή αιρετικών.

Είναι πολύ μεγάλο κρίμα επειδή ο Παναγιότατος δεν αφίσταται ιώτα έν ή κεραίαν μίαν από τις οικουμενιστικές προδιαγραφές που κινείται αταλάντευτα τις τελευταίες δεκαετίες παρόλα τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και παρόλες τις εκκλήσεις τόσων ευλαβών μελών της Ορθοδόξου Εκκλησίας που είναι κατασκανδαλισμένα με τους οικουμενιστικούς ακροβατισμούς του Παναγιότατου και των συνεργατών του.

No comments:

Post a Comment