Friday, August 21, 2015

Η ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ, Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ



Η ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ, Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο ta nea on line: 

"150 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΝΙΓΗΡΙΑ
Τουλάχιστον 150 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από πνιγμό ή σκοτώθηκαν από πυρά ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από μια έφοδο που εξαπέλυσε η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ εναντίον ενός απομακρυσμένου χωριού στην πολιτεία Γιόμπε, στο βορειοανατολικό τμήμα της Νιγηρίας, γνωστοποίησαν σήμερα κάτοικοι.

«Ένοπλοι μαχητές της Μπόκο Χαράμ επιτέθηκαν εναντίον του χωριού μας την Πέμπτη, μια επίθεση που στοίχισε την ζωή σε περίπου 150 ανθρώπους. Τα περισσότερα θύματα τα έπνιξαν στον ποταμό ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας κάτοικος του χωριού Κουκούα-Γκάρι, ο Μπούκαρ Τιτζάνι.”

Σφάζουν, σκοτώνουν, καίνε ζωντανούς, καταστρέφουν μνημεία μοναδικής θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, παίρνουν ως σκλάβους ανθρώπους και κυρίως κορίτσια για να τα βάλουν σε οίκους ανοχής για τις “ανάγκες” των μαχητών της Μπόκο Χάραμ.

Την ίδια ώρα η Τασία του Τσίπρα ανοίγει διάπλατα τα σύνορά μας σε χιλιάδες μουσουλμάνους για να εισέλθουν στην πατρίδα μας χωρίς να εξετάζει αν είναι τζιχαντιστές ή μαχητές της Μπόκο Χάραμ. Παράλληλα οι φαιδροί Διαθρησκειακοί οικουμενιστές διοργανώνουν συνέδρια αναψυχής για την αλληλοκατανόηση των θρησκειών!!!

Ουχί εμώρανεν αυτούς ο Θεός;

No comments:

Post a Comment