Friday, July 10, 2015

ΟΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ TOY KAMMENOY



ΟΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ TOY KAMMENOY

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ο Βαρουφάκης το έσκασε από τη Βουλή. Το ίδιο και ορισμένοι άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων η Ραχήλ Μακρή το alter ego της Γκεστάπο της Βουλής.

Ορισμένοι άλλοι με επικεφαλής την Γκεστάπο της Βουλής και τον Λαφαζάνη ψήφισαν παρών.

Δύο μόνον απο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την εντιμότητα να καταψηφίσουν το τρίτο μνημόνιο που προωθεί ο κ. Τσίπρας. Και ας είναι το κόμμα που βγήκε στην εξουσία με σύνθημα “θα σχίσω τα μνημόνια”!!!

Οι Χρυσαυγίτες και οι ΚΚΕέδες φάνηκαν συνεπείς με την ιδεολογία και τις διακηρύξεις τους.

Το ίδιο οι Νεοδημοκράτες, οι Πασόκοι και οι Ποταμιανοί με το δικό τους "ευρωπαικό" προσανατολισμό.

Και οι ΑΝΕΛ; Ήταν όλοι παρόντες και ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο!!!

Ούτε ένας μεταξύ τους δεν ένιωσε την ανάγκη να καταψηφίσει, να απουσιάσει ή να δηλώσει παρών!!!

Ανέντιμοι όλοι τους μέχρι τον τελευταίο μέχρι τέλους.

Από καιρό επεσήμανα ότι στο χώρο των ΑΝΕΛ η παλιανθρωπιά και η ανεντιμότητα έχουν αναχθεί σε περιωπή επιστήμης. Είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν να ψηφίζουν πάντοτε με τρόπο ώστε να βρίσκονται στην εξουσία. Θα διαφοροποιούνται σε κάποια θέματα -όπως λ.χ. το μεταναστευτικό- για να ρίχνουν στάκτη στα μάτια των ψηφοφόρων τους, πλην όμως ουδέποτε θα κάνουν το παραμικρό για να ρίξουν την κυβέρνηση ώστε να διατρέξουν κίνδυνο να χάσουν τα αγαθά της νομής της εξουσίας.

Μεταξύ τους ο “ευσεβής” κ. Νικολόπουλος -μεγάλη σιγανοπαπαδιά- και ο νεορθόδοξος κ. Ζουράρις -που παριστάνει τον Θουκυδίδη- και ο οποίος μας είπε “χωρίς περίσκεψη, χωρίς λύπη" και προπαντός "χωρίς αιδώ” ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει να εκχωρήσει τη Μακεδονία στα Σκόπια, ο ίδιος θα υπερψηφίσει την απόφαση. Ότι ο ισχυρισμός αυτός δεν ήταν σχήμα λόγου το απέδειξε λίγες μέρες αργότερα όταν μόνος αυτός από τους ΑΝΕΛ υπερψήφισε εκθύμως την παραχώρηση ελληνικής ιθαγένειας στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες χωρίς να αναρτηθεί έστω και ένα κείμενο ή να γραφτεί ένα άρθρο από τους ευσεβείς και ορθόδοξους χριστιανούς που είχαν την αφροσύνη να τον ψηφίσουν.

No comments:

Post a Comment