Saturday, July 4, 2015

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ



ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στον ιστοχώρο:

“Υπέρ του “όχι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής τάσσονται, με κοινή τους δήλωση, οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Ξάνθη και τη Ροδόπη, παροτρύνοντας ταυτόχρονα τους μουσουλμάνους ψηφοφόρους της Θράκης να ακολουθήσουν αυτή την πολιτική απόφαση.

Στο μεταξύ ο Τούρκος υπουργός Περιβάλλοντος İdris Güllüce, ξεκινάει επίσκεψη αύριο Σάββατο 4 Ιουλίου στην Θράκη, με αυτήν να ολοκληρώνεται την επόμενη μέρα, ανήμερα δηλαδή της διεξαγωγής δημοψηφίσματος.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος θα βρεθεί στη Θράκη για συναντηθεί με τους εκπροσώπους της μειονότητας, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα τουρκόφωνα έντυπα ενημέρωσης της περιοχής μας. Η διέλευση των ελληνοτουρκικών συνόρων θα γίνει απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουλίου και πρώτος σταθμός του υπουργού θα είναι η Ξάνθη, όπου θα συναντηθεί με τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ.

Την ίδια μέρα αργότερα, ο Τούρκος υπουργός θα βρεθεί στην Κομοτηνή, κάνοντας την πρώτη του στάση στο τουρκικό προξενείο της πόλης μας. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον ψευτομουφτή Ιμπραήμ Σερίφ. Το βράδυ της ίδιας μέρας θα καθίσει σε δείπνο ιφτάρ που θα δοθεί στο Θάμνα.

Τη νύχτα αναμένεται να αναχωρήσει για το Μεγάλο Δέρειο, όπου θα διανυκτερεύσει. Την Κυριακή 5 Ιουλίου, ανήμερα του δημοψηφίσματος, θα περιηγηθεί στο Μεγάλο Δέρειο και αργότερα θα επισκεφτεί το χωριό Μεσημβρία. Αργά το απόγευμα της Κυριακής θα επιστρέψει στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πολιτικών παρατηρητών αναμένεται να δώσει ο Τούρκος υπουργός κατεύθυνση για την ψήφο των μουσουλμάνων της Θράκης, η οποία βέβαια θα έχει στόχο το “ΟΧΙ”.

Ακούει κανείς; Οι Τούρκοι προπαγανδίζουν ανοιχτά υπέρ του ΟΧΙ επειδή ακριβώς περιμένουν να βρουν μια Ελλαδα απομονωμένη και εκτός Ευρώπης για να την κατασπαράξουν. 

Και καλά οι Τούρκοι! Τούρκοι είναι και ως Τούρκοι συμπεριφέρονται. Οι δικοί μας που ανοίγουν το δρόμο προς τους Τούρκους για να καταστρέψουν την Ελλάδα; Τόσο λίγο αγαπούν την Ελλάδα ώστε βάζουν το κομματικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του Ελληνισμού; Δηλαδή στη συνείδησή τους ο Τσίπρας αξίζει περισσότερο από την Ελλάδα;

No comments:

Post a Comment