Sunday, July 5, 2015

ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ



ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Φτάσαμε -συν Θεώ- τον αριθμό των 10,000 αναρτήσεων.

Το ιστολόγιο, με τη μορφή που έχει σήμερα, δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις του διαχειριστή του.

Εξαναγκάστηκα να το διαμορφώσω με τη σημερινή του μορφή εξαιτίας των ανέντιμων χτυπημάτων που δέχτηκα από φίλια πυρά.

Ήταν ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσω την προσπάθεια φίμωσής μου που άρχισε πριν έξι περίπου χρόνια και ακόμη συνεχίζεται.

Όταν δημιούργησα το ιστολόγιο στόχο είχα να μαζέψω τα άρθρα που έστελλα για δημοσίευση σε διάφορα ιστολόγια για να μπορεί να τα έχει πρόχειρα κάποιος αν του χρησίμευαν σε κάτι.

Αμέσως μετά την προσπάθεια φίμωσής μου το ιστολόγιο έγινε ουσιαστικά ο μόνος χώρος στον οποίο μπορούσα να καταθέτω τη μαρτυρία μου.

Συγχωρώ όλους -και είναι πολλοί- όσους οργάνωσαν την προσπάθεια φίμωσής μου.

Από τις 10,000 αναρτήσεις οι 3,402 αφορούν τον Οικουμενισμό. Έτσι η ταπεινή μας προσπάθεια είναι το υπ’ αριθμό ένα αντιοικουμενιστικό ιστολόγιο σε αριθμό αναρτήσεων στον ιστοχώρο, οι οποίες μάλιστα αναρτήσεις περιλαμβάνουν τρεις περίπου χιλιάδες πρωτότυπα κείμενα για τον Οικουμενισμό που γράφτηκαν ειδικά για το ιστολόγιο καρπός της έγνοιας για την αλήθεια της Πίστεως μας. 

Από τις 10,000 αναρτήσεις οι 6,698 είναι κείμενα που έγραψα τα τελευταία έξι χρόνια.

Το ιστολόγιο είναι επίσης πρώτο σε αριθμό αναρτήσεων που αφορούν την Εκκλησία της Αμερικής καθώς επίσης την Εκκλησία της Κύπρου, ενώ τα κείμενα που αναφέρονται στην Εκκλησία της Ελλάδος (Σύνοδο, Αρχιεπίσκοπο, Μητροπολίτες κτλ.) περιλαμβάνουν πολλές χιλιάδες αναρτήσεις.

Το ιστολόγιο έγκαιρα επεσήμανε με 1073 αναρτήσεις την προβληματική παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στα εκκλησιαστικά μας πράγματα. 

Έγκαιρα επίσης επισήμανε πόσο επικίνδυνος είναι ο Πάπας Φραγκίσκος και γι’ αυτό περιλαμβάνει 788 αναρτήσεις που αφορούν τον αιρεσιάρχη του Βατικανού.

Η συμβολή του ιστολογίου στην επισήμανση της κακοδοξίας του Βολουδακικού Παποκαισαρισμού υπήρξε καίρια, αν και ουδεμία αμφιβολία ή ψευδαίσθηση τρέφουμε ότι το κακόδοξο φρόνημα του π. Βασιλείου Βολουδάκη έχει στομωθεί. Είναι πλέον ή βεβαιο ότι το Μακρακιστικό κόμμα που ίδρυσε υπολειτουργεί προσωρινά ελλείψει χρημάτων και εθελοντών και ότι αναμένει την πρόσφορη ευκαιρία για να επανέλθει δριμύτερο.

Η συνδρομή του ιστολογίου για την αναίρεση των κακοδοξιών και της Θεομπαιξίας του μοναχού Ιωσήφ Βατοπαιδινού τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης.

Πολλές οι ελλείψεις, πολλά τα γλωσσικά λάθη, πολλά τα κενά πληροφοριών τα οποία χρειάστηκε να διορθωθούν, ενώ είναι σίγουρο ότι πολύ περισσότερα λάθη παραμένουν αναρτημένα χωρίς να έχουν επισημανθεί.

Το ιστολόγιο άρχισε σαν προσπάθεια να μαζέψει σε συγκεκριμένο ιστοχώρο τα άρθρα που έγραφα και έστελλα σε διάφορα ιστολόγια. Στη συνέχεια κατέστη το μόνο βήμα που φιλοξενούσε τα άρθρα μου. Τον τελευταίο καιρό άλλαξε χαρακτήρα αφού η Οσιολογιότατη Γερόντισσα Χριστονύμφη Μοναχή, ο κ. Ανδρέας Κυριακού, ο κ. Βασίλης Χαραλάμπους και οι π. Αρσένιος Κατερέλος και π. Ιωήλ Κωνστάνταρος τιμούν το ιστολόγιο με τις συνεργασίες τους. 

Έτσι το βήμα του ενός έγινε το βήμα πολλών και η φωνή μας απέκτησε ποικιλία και δυνατές γραφίδες που συνδράμουν τη φτωχική μου προσπάθεια.

Τους ευχαριστώ θερμότατα γι’ αυτό.

Όλους όσους με βοήθησαν για να γίνει ότι καλό έχει επιτευχθεί τους ευχαριστώ εκ μέσης καρδίας. Ευχαριστώ επίσης όσους με την αρνητική τους στάση με οδήγησαν στη διαμόρφωση του ιστολογίου στη σημερινή του μορφή.

Εύχεσθε η προσπάθειά μας να συνεχιστεί για όσο το επιτρέπει ο Χριστός να είναι κατάθεση κατά Θεόν μαρτυρίας.

No comments:

Post a Comment