Tuesday, July 21, 2015

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ



ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Είναι απύθμενος ο κυνισμός των οπαδών των εκτρώσεων. Από τη μια ονομάζουν δικαίωμα το φόνο (εν ψυχρώ) των ανυπεράσπιστων αθώων θυμάτων τους και από την άλλη νομοθετούν μέσω αδίστακτων νομοθετών, ώστε να μην κινδυνεύουν από την ανθρώπινη δικαιοσύνη. 

Αυτή τη φορά, πάλι, βλέπουμε το απαίσιο πρόσωπο των αιμοσταγών αυτών δολοφόνων με την περισσή αυθάδεια σε κάποιο άλλο ρόλο. Το ρόλο του εμπόρου. 

Αξιωματούχος του κακόφημου «Οικογενειακού Προγραμματισμού» (Planned Parenthood) των ΗΠΑ αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι οι γιατροί των εκτρωτικών κλινικών πουλούν τμήματα των σωμάτων των αθώων θυμάτων τους μετά από τις εκτρώσεις! Μάλιστα με κυνισμό, που φτάνει σε ύψος δισθεώρητο, ονομάζει την πράξη αυτή «ανθρωπιστική επιχείρηση». Ας σημειωθεί ότι ο αξιωματούχος αναγκάστηκε να μιλήσει, μετά την καταγραφή, μέσω μαγνητοσκοπήσεως, μιας τέτοιας αγοραπωλησίας, που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο. 

Στο βίντεο παρουσιάζεται η Ντέμπορα Νιουκατόλα -γιατρός εκτρωτικής κλινικής- να «χρεώνει» 30 μέχρι 100 δολλάρια τους «πελάτες», κάθε τμήμα σώματος αγένννητου μωρού-θύματος των εκτρώσεων, ενώ τρώει τη σαλάτα της και πίνει κρασί. 

Κάποιος ακτιβιστής μάλιστα κατά των εκτρώσεων έχει δηλώσει ότι η περίπτωση Νιουκατόλα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Είναι το φρικτότερο έγκλημα που μπορούσε να επινοήσει ο άρρωστος μακράν του Θεού, άνθρωπος. Να χρησιμοποιεί την επιστήμη και δή την ιατρική για να εξοντώνει, χωρίς τον παραμικρό οίκτο, τα ανυπεράσπιστα, μικρά, αθώα ανθρώπινα πλάσματα, που το μόνο κακό που διέπραξαν είναι ότι θέλουν να έλθουν στον κόσμο. Και αυτό συμβαίνει καθημερινά και στην Ελλάδα αλλά και στη μικρή Κύπρο, που παλεύει για δικαίωση!

No comments:

Post a Comment