Saturday, May 16, 2015

ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.



ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Εξεμάνη η μπολσεβικική Ηρωδιάδα του ΣΥΡΙΖΑ (της λερναίας ύδρας με τα 14 κεφάλια) διότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί τιμούν τα λείψανα των Αγίων. Δεν τους αρέσει η πίστη μας; Επιλογή τους. Καιρός να μας αφήσουν ήσυχους να τιμήσουμε αυτούς που οφείλουμε να τιμούμε, δηλαδή τους Αγίους μας, όπως ξέρουμε να τους τιμούμε. 

Τι θέλανε να κάνουμε δηλαδή; Να πάμε σε μια ατέλειωτη, αλά κομμουνίστα, ουρά να προσκυνήσουμε τη μούμια του Λένιν στην Κόκκινη Πλατεία; Ευτυχώς έχει κλείσει το μαγαζί από καιρό. Αν πάνε εκεί θα ακούσουν πόσο χαρμόσυνα κτυπάνε οι περίφημες ρωσσικές καμπάνες! 

Αν θέλουν μπορούν να πάνε, λίγο πιο μακρυά, στην πλατεία Τιάν Αν Μέν στο Πεκίνο όπου βρίσκεται η μούμια του Μάο Τζε Τονγκ σε κρυστάλλινο φέρετρο. Εκεί θα δει κανείς τα μιλιούνια των Κινέζων, που λατρεύουν σα θεότητα το «Μεγάλο Τιμονιέρη». Εκεί να πάει ο σύντροφος Ν. Φιλής μ’ όλα του τα συντρόφια, για να πιστοποιήσει ιδίοις όμμασι του λόγου το ασφαλές. Πού να καταλάβουν αυτοί που πιστεύουν, μαζί με τον «πατερούλη» Στάλιν, ότι ο «άνθρωπος είναι ένα ζώο,που παράγει εργαλεία», τι σημαίνει θέωσις! 

Ο άνθρωπος που έχει φτάσει στη θέωση, σαν την Αγία Βαρβάρα και όλους γενικά τους Αγίους, έχει θεωθεί ψυχή τε και σώματι. Τα σώματα των Αγίων, είτε αδιάφθορα είναι είτε μόνο τα οστά τους εφόσον έχουν θεωθεί, τιμώνται από τα μέλη της Εκκλησίας από τα αποστολικά χρόνια. Αυτοί που σιχαίνονται τα λείψανα των Αγίων, είναι επίσης οι προσφιλείς στο ΣΥΡΙΖΑ Μωαμεθανοί, που καίνε τα λείψανα των Αγίων, όταν μπορούν (όπως το λείψανο του Αγίου Σάββα, πρώτου αρχιεπισκόπου των Σέρβων που έκαψαν οι Τούρκοι). Γι’ αυτούς αγωνίζεται να κτίσει τζαμί στην Αθήνα. Οι ομόφρονές του ειδωλολάτρες το 2ο μ.Χ. αιώνα, αφού θανάτωσαν πολλούς Χριστιανούς μάρτυρες στη Λυών της Γαλλίας, έκαψαν τα σώματά τους και πετούσαν τη στάκτη των μαρτύρων στο ποτάμι λέγοντας: -Ας τους βρει τώρα ο Θεός τους, να τους αναστήσει! Μάταιος ο κόπος τους! Ο Θεός των Χριστιανών είναι αληθινά παντοδύναμος. 

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Αθήνας δώσανε ηχηρό ράπισμα στους αντίχριστους του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ήταν καλύτερα ο σύντροφος Ν. Φίλης και οι συν αυτώ να σιωπήσουν. Θέλουν να μας θυμίσουν τις χιλιάδες των Αγίων Μάρτυρων της κομμουνιστικής θηριωδίας, που κατέσφαξαν οι ομόφρονές τους τα χρόνια που οι μπολσεβίκοι κυριαρχούσαν στη Ρωσία, των οποίων σήμερα τα λείψανα προσκυνουνται τιμητικά από τους Ορθοδόξους; Στο σπίτι του κρεμμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Αυτά να τα βλέπουν όλοι εκείνοι οι συνοδοιπόροι που με την ψήφο τους ανέβασαν τους αντίχριστους του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

No comments:

Post a Comment