Thursday, April 2, 2015

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Η Ιερά Σύνοδος συζήτησε πρόσφατα το θέμα της ανεγέρσεως του Τάματος του έθνους.

Συζήτησε μεν το θέμα αλλά οι πανηγυρισμοί πολλών ιστολογίων είναι εντελώς αθεμελίωτοι.

Ουδεμία απόφαση ελήφθη η οποία να εγγυάται την υλοποίησή του. Και νέες επιτροπές και νέες αναφορές στο θέμα έγιναν αλλά επί της ουσίας όμως, όπως ορισμένοι (http://amfoterodexios.blogspot.gr/2015/04/blog-post_88.htmlήδη επεσήμαναν, ουδέν έγινε.

Τι είναι που φοβούμαι;

Ότι ο Αρχιεπίσκοπος ροκανίζει τον χρόνο για να απαλλαγεί από την παρούσα σύνθεση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου τον Ιούνιο, επειδή τα μέλη της είναι όλα υπέρ της ανεγέρσεως του Τάματος. Η επόμενη ομάδα των Μητροπολιτών που θα συγκροτούν τη νέα Σύνοδο θα είναι του χεριού του Μακαριότατου οπότε και θα μπορεί να ενεργεί ανάλογα για να υποσκάψει την πραγματοποίησή του.

Γι’ αυτό ας μη βιάζονται ορισμένοι καλοπροαίρετοι να πανηγυρίσουν επειδή για την ώρα τουλάχιστον ουδεμία απολύτως απόδειξη υπάρχει ότι ο Αρχιεπίσκοπος άλλαξε γνώμη.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ροκανίζει τον χρόνο μέχρι τον Ιούνιο, ενώ παράλληλα προσπαθεί να δώσει την εντύπωση ότι δεν είναι ο ίδιος που ευθύνεται για την μη πραγμάτωση του Τάματος αλλά η επιτροπή που συγκροτήθηκε για την ανέγερση του Τάματος.!!!

Μακάρι η εξέλιξη των γεγονότων να με διαψεύσει στην πράξη, αλλά φοβούμαι ότι δεν θα με διαψεύσει...

No comments:

Post a Comment