Tuesday, April 21, 2015

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ





ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Η εν πολλαίς οικουμενιστικές ασχημίες περιπεσούσα Θεολογική Σχολή (Θεολογικό Τμήμα) του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έπεσε σε νέο βαθύ οικουμενιστικό γκρεμό.

Διοργανώνει Διημερίδα με πρόφαση να τιμήσει τον Άγιο Πάπα Λέοντα, πρόμαχο της Ορθοδοξίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. Στην πραγματικότητα, όμως, για να προβάλει με άλλη Ημερίδα τον αιρεσιάρχη του Βατικανού Πάπα Φραγκίσκο ως πρότυπο θρησκευτικού ηγέτη.

Είναι πραγματικά να θαυμάζει κάποιος την αφοσίωση και το ζήλο των οικουμενιστών όταν επιδιώκουν πραγμάτωση των στόχων τους. Ούτε τρώνε, ούτε κοιμούνται, ούτε ησυχάζουν χωρίς να προωθήσουν τον Οικουμενισμό.

Τι κρίμα που όλος αυτός ο μόχθος και το οργανωτικό δαιμόνιο που τους διακρίνει έχει στρατευθεί στην προώθηση του συγκρητισμού.

Ομοτράπεζοι της Ιεζάβελ αποδεικνύονται οι οικουμενιστές καθηγητές του Θεολογικού Τμήματος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Διερωτώμαι: Δεν αντιλαμβάνονται ότι, όταν προβάλλουν τον Πάπας Φραγκίσκο ως πρότυπο θρησκευτικού ηγέτη δίπλα στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, καταρρακώνουν το κύρος του Παναγιότατου με αυτή τη σύγκριση;

Είναι μεγάλος θρησκευτικός ηγέτης ο αρχηγός αίρεσης;

Για όνομα του Θεού! Τι άλλο θα ακούσουμε από τους οικουμενιστές και νεωτεριστές καθηγητές του Θεολογικού Τμήματος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης;

No comments:

Post a Comment