Monday, April 6, 2015

ΑΝΕΚΑΛΥΨΑΝ ΝΕΟ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ



ΑΝΕΚΑΛΥΨΑΝ ΝΕΟ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο thetoc.g:

“To νέο τεστ αίματος - DNA είναι μη επεμβατικό. Μπορεί να διαγνώσει με μεγάλη ακρίβεια αν το έμβρυο της εγκύου γυναίκας έχει σύνδρομο Down.

Οι ερευνητές έλεγξαν σχεδόν 16.000 γυναίκες με μέση ηλικία 30 ετών και ανίχνευσαν στο αίμα τους με ακρίβεια 38 περιπτώσεις συνδρόμου Down, έναντι μόνο 30 περιπτώσεων που εντόπισαν τα παραδοσιακά διαγνωστικά τεστΣύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Reuters, .

Το νέο τεστ, με ονομασία «Harmony», αναλύει τμήματα γενετικού υλικού από τον πλακούντα, τα οποία εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος της μητέρας, ενώ στο μέλλον μπορεί να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες προγεννητικές διαγνωστικές μεθόδους, όπως είναι οι υπέρηχοι καθώς και η λήψη και ανάλυση αμνιακού υγρού (αμνιοπαρακέντηση).

Αρχικά, θεωρείται πιθανότερο ότι το νέο τεστ θα εφαρμόζεται σε εκείνες τις γυναίκες που ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου προτού υποβληθούν σε αμνιοπαρακέντηση. Μόνον όσες είναι θετικές στο πρώτο τεστ θα συνεχίζουν με την εξέταση του αμνιακού υγρού, ενώ όσες είναι αρνητικές θα αποφεύγουν την αμνιοπαρακέντηση.

Με αυτό τον τρόπο εκτιμάται ότι θα μειωθεί αισθητά ο αριθμός των γυναικών που θα υποχρεώνονται στην εν λόγω επεμβατική εξέταση.”

Τι σημαίνουν στην πράξη όλα τα πιο πάνω;

Ότι ανακάλυψαν μέθοδο για να σκοτώνουν παιδιά χωρίς να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή ορισμένων μητέρων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αμνιοπαρακέντηση.

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει με κάθε νέα ανακάλυψη που αφορά τα νεογέννητα. Αντί να γίνεται αφορμή να επιβιώνουν τα κυοφορούμενα γίνεται αιτία για να χάνουν τη ζωή τους.

Αυτή την κόλαση φτιάξαμε. Ανακαλύπτουμε τεχνολογίες και κάνουμε εφευρέσεις που οδηγούν στο θάνατο τα παιδιά μας αντί να τους χαρίζουν ζωή. Όχι διότι οι ανακαλύψεις ή οι νέες τεχνολογίες έχουν κάτι το εγγενές κακό αλλά επειδή η άρρωστη προαίρεσή μας τις χρησιμοποιεί σαν φονικά εργαλεία.

No comments:

Post a Comment