Wednesday, April 1, 2015

ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΛΕΟΠΑ



ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΛΕΟΠΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
====

Ο Σεβ. Σουηδίας κ. Κλεόπας κάνει ορισμένες θετικές ενέργειες για τις οποίες τον επαινούμε θερμά. Συγκροτεί λ.χ. νέες κοινότητες, χειροτονεί νέους κληρικούς, διορίζει μόνιμους εφημέριους σε ενορίες που είχαν μέχρι τώρα προσωρινούς κληρικούς κτλ.. 

Ταυτόχρονα, όμως, δυστυχώς μας στενοχωρεί πολύ επειδή προβαίνει σε πολλές απαράδεκτες οικουμενιστικές ασχημίες.

Τα ίδια έκανε πρόσφατα και στο Όσλο της Νορβηγίας όπου διόρισε μόνιμο εφημέριο της κοινότητας ένα διορισμό για τον οποίο τον επαινούμε εκ βαθέων.

Δυστυχώς, όμως, δεν παρέλειψε να έχει επαφές με τους εκπροσώπους του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών της Νορβηγίας, ενώ ο Λουθηρανός "επίσκοπος" του Όσλο παρεβρέθηκε στους εορτασμούς που πραγματοποιήθηκαν.

Πολύ μας στενοχωρείτε, Σεβασμιότατε Σουηδίας, με αυτά τα οικουμενιστικά που μετέρχεστε, ενώ θα μας δώσετε μεγάλη χαρά αν κυκλοφορείτε με παραδοσιακή εμφάνιση κάτι που θα εμπνεύσει και το ποίμνιό σας.

2 comments:

  1. Δεν είστε καλά ενημερωμένος κ. Τελεβάντε. Ο κληρικός είναι αποσπασμένος από τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας. Για τον βίο του, αφήστε το καλύτερα...

    ReplyDelete
  2. Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι. Ωστε όχι μόνον οικουμενιστικές ασχημίες σημειώθηκαν αλλά και επάνδρωση με ακατάλληλο πρόσωπο; Ο Θεός να βάλει το χέρι Του πια.

    ReplyDelete