Monday, April 13, 2015

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ALEXIS ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ!



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ALEXIS ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Το φαιδρό και αγράμματο υποκείμενο που ενοικεί στο Μέγαρο Μαξίμου με την “τιμία” ψήφο θρησκευομένων και αθέων έστειλε το ακόλουθο αναστάσιμο μήνυμα:

“Ελληνίδες, Έλληνες,
Η φετινή Ανάσταση είναι ξεχωριστή. 
Φέρνει μαζί της την αναγέννηση της ελπίδας του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο. 
Ένα αύριο που ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα.

Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση. 
Είναι η Ανάσταση όλων μας, που έχουμε πάρει την απόφαση να σταθούμε όρθιοι, να κοιτάξουμε ψηλά και, ενωμένοι, 
να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της συγκυρίας. 
Το μήνυμα της σημερινής γιορτής είναι μήνυμα ζωής και δικαιοσύνης που ακούγεται από την Ελλάδα στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε κάνει ήδη τη μεγάλη αρχή. Έχουμε το δικαίωμα και τη δυνατότητα να φτάσουμε ως το τέρμα. Η άνοιξη της δημιουργίας πρέπει να δώσει τέλος στον χειμώνα της παραίτησης.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους.”

Ούτε λέξη για τον Χριστό. Ούτε απλή αναφορά στο γεγονός ότι η Ανάσταση είναι η πιο σπουδαία χριστιανική εορτή. “Χρόνια πολλά” λέγει, αλλά σε καμιά περίπτωση “Χριστός Ανέστη”!. Ζωή και δικαιοσύνη και λοιπές στοχαστικές αμπελοφιλοσοφίες για την αποπληρωμή του χρέους και την Ευρωπαική πορεία. Αυτό είναι το αναστάσιμο μήνυμα του κυρίου πρωθυπουργού.!!!

Κατά τα άλλα τον ενέπνευσε, σύμφωνα με ορισμένους κοκορόμυαλους, η θαυματουργή εικόνα του “Άξιον εστίν”, επειδή έστησε δεκάλεπτη θεατρική παράσταση μπροστά της.!!!

Αφού μάλιστα τώρα εξασφάλισε και την εκκλησιαστική περιουσία, με τη μυστική συμφωνία που συνομολόγησε με τον δια τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για ποιο λόγο να μη παρίσταται και σε δοξολογίες και σε Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας;

Υπάρχουν ασήκωτες ευθύνες για το κατάντι της πατρίδας και της Εκκλησίας μας.

Δυστυχώς! Με την ψήφο πολλών συνειδητών χριστιανών οι αντίχριστοι κατέλαβαν την εξουσία και με συνεργάτη τον δια τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπο Ιερώμυμο  λυμαίνονται την εξουσία προς μεγίστη ζημία των εθνικών μας συμφερόντων και της ορθόδοξης ιδιοπροσωπίας του έθνους μας. 

Ο Θεός να με βγάλει ψεύτη αλλά φοβούμαι ότι, όπως φαλκίδευσε την αντιοικουμενιστική απόφαση της ιστορικής συνεδρίας της Συνόδου της Ιεραρχίας του 2009, έτσι και τώρα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εν αγαστή συμπνοία με τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ προήλθε σε καταλυτική για τα συμφέροντα της Εκκλησίας και της πατρίδας μας συναλλαγή με τους συνειδητούς Εκκλησιομάχους και εθνομειοδότες.

Χριστός Aνέστη Alexis!

No comments:

Post a Comment