Saturday, March 28, 2015

ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ


ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
====

Ο Γιάννης έγινε Γιάνης.

Η τρόικα ονομάστηκε επιτροπή τεχνικών.

Το μνημόνιο μετονομάστηκε πρόγραμμα.

Τα πουκάμισα τα γυαλιστερά βγήκαν έξω από το παντελόνι.

Δίνει αριθμό συνεντεύξεων και βγάζει αριθμό φωτογραφιών που θα ζήλευε και η πριγκίπισσα Νταιάνα.

Με τα πανάκριβα δερμάτινά του γυρίζει τις οικονομικές πρωτεύουσες της υφηλίου και δίνει μαθήματα πολιτικής οικονομίας στους πιο έγκριτους οικονομολόγους του κόσμου που κατέχουν νευραλγικές θέσεις σε διεθνή οικονομικά φόρα, Ευρωπαικά και παγκόσμια.

Δεν του φτάνει η φαλάκρα και η μύτη του έχει και το σύνδρομο της ωραιοπάθειας. Όντως! Αυτό τον μάρανε!!!

Κατέστη σύμβολο ηρωικής αντίστασης κατά του Τευτονικού ιμπεριαλισμού και του διεθνούς σιωνισμού.

Από κοντά ο Καμμένος με τις απειλές ότι θα ανατινάξει το Κούγκι και τα συνθήματα των ΟΥΚ. Όπου να 'σαι θα παραστούν ομαδικά στη δοξολογία που θα τελεστεί για την απελευθέρωση της Αγιάς Σοφιάς. Θα είναι όλοι εκεί. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος -που έχει προέλθει σε λίαν ύποπτη συναλλαγή των σκοτεινών παρασκηνίων με τον Τσίπρα-, ο Τσε Γκεβάρα του Κολωνακίου, η Καρυάτιδα της Βουλής και ο Γιάνης ο πουκαμισογυαλιστερός. 

Άγνωστο αν ο κ. Τσίπρας κατανοεί -έστω και υποτυπωδώς- τι συμβαίνει με τα οικονομικά θέματα.

Σε κάθε περίπτωση θα τρίψουμε τη μούρη της Μέρκελ και των σιωνιστών του ΔΝΤ επειδή ακόμη και αν οι συζητήσεις στις Βρυξέλλες πάνε κατά κρημνών -που θα πάνε! Όλοι το ξέρουμε!- ο Γιάνης με τον Τσίπρα και τον Καμμένο έχουν σχέδιο Β έτοιμο σε εφαρμογή. Πριν ανακαταλάβουν την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά θα περάσουν από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο και θα τα κάνουν Κούγκι. Ναι για!

Σε απλά Ελληνικά η πατρίδα μας βρίσκεται πια, όχι μόνον στο έσχατο όριο της ανυποληψίας, αλλά και στα πρόθυρα της πλήρους οικονομικής -και όχι μόνον- καταστροφής.

Θα μου πείτε: Ναί! αλλά ο κόσμος αντελήφθηκε τι συμβαίνει και ξύπνησε. Αμ δεν! Αν γίνονταν τώρα εκλογές, λένε οι δημοσκοπήσεις, ο Τσίπρας θα έπαιρνε 10 ποσοστιαίες μονάδες περισσότερες από ότι τις τελευταίες εκλογές. Η Αγία Γραφή έχει δίκαιο! Δυστυχώς ο κάθε λαός έχει τον ηγέτη που του αξίζει.

Θα με ρωτήσετε και πάλιν: - Πώς φτάσαμε σ’ αυτό το χάλι;
- Θέλει και ερώτημα; Οι “σκοτεινές δυνάμεις” και κυρίως η Μπίντελμπεργκ με τις προσκοπίνες και τον διεθνή σιωνισμό συνασπίστηκαν εναντίον μας αποφασισμένοι να μας αναχαιτίσουν. 

Τώρα λεπτομέρειες του σχεδίου των "σκοτεινών δυνάμεων" δεν είμαι ακόμη σε θέση να σας αποκαλύψω επειδή δεν είχα τον τελευταίο καιρό την ευκαιρία να κουβεντιάσω με τον φίλο μου τον Γιάννη, τον συνωμοσιολόγο της Αστορίας, για να με ενημερώσει. 

Μόλις έχω νεώτερα θα επανέλθω δριμύτερος.

No comments:

Post a Comment