Wednesday, March 4, 2015

ΟΤΑΝ ΟΙ ΨΥΧΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ


ΟΤΑΝ ΟΙ ΨΥΧΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
====

“Αίτημα για δημοκρατία” προβάλλει ο Καλεντερίδης. "Δημοψήφισμα" ζητά ο Χειλαδάκης για το νέο Μνημόνιο. "Εκλογές"  ζητά κάποιος άλλος και πάει λέγοντας.

Γιατί όμως; Επειδή πιστεύουν στον Ελληνικό λαό! Πιστεύουν ότι ο λαός αδικήθηκε από κακούς άρχοντες. Ενώ, λοιπόν, ο καυμένος ο λαός αποτελείται από μια ομάδα αδικημένων αγνών και ανιδιοτελών ανθρώπων, του έτυχε η κακή μοίρα να τον κυβερνούν κακοί άρχοντες, απατεώνες, κλέφτες και αδίστακτοι-, οι οποίοι  καταπρόδωσαν τα ιερά και τα όσια του Γένους μας και μας οδηγήσαν στη σημερινή κρίση.

Μη γελάτε! Να μη γελάτε καθόλου! 

Αν διαβάσετε την τελευταία δημοσκόπηση της “Μέτρον ανάλυσις” καθιστά σαφές ότι το 36 % που ψήφισε Τσίπρα στις εκλογές θα γίνει 42% αν ξαναγίνουν εκλογές.!!!

Θα μου πείτε: Μα καλά! Αφού είπαμε ότι είναι οι ηγέτες που φταίνε πώς γίνεται ο άδολος λαός να πριμοδοτεί με 6% περισσότερους ψήφους αυτούς που τον ξεγέλασαν και τον πρόδωσαν τόσο προκλητικά σε λίγες μόνον βδομάδες αφ' ότου ανήλθαν στην εξουσία;

Έλα ντε!

Αυτή είναι και η δική μας ερώτηση.!!!

Όχι ότι έχουμε απορία. Καμιά απορία δεν έχουμε. Η Αγία Γραφή είναι σαφέστατη: “Δώσω άρχοντας κατά την κρίση του λαού”.

Ψευτομάγκες και εξυπνόβλακες είμαστε γι’ αυτό και θέλαμε κατά βάθος ένα Βαρουφάκη -γράφε Μπαρουφάκη- να κατευθύνει την οικονομία της πατρίδας μας. 

Αυτοί που πιστεύουν στο λαό, στις μάζες, είναι μικρόνοες και ανόητοι. Αν δεν μας πιστεύουν ας μελετήσουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

No comments:

Post a Comment