Friday, March 6, 2015

ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ



ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Μια από τις μάστιγες της εποχής μας παγκοσμίως είναι χωρίς καμμιά αμφιβολία οι εκτρώσεις. Αυτή η σιωπηλή σφαγή εκατομμυρίων αθώων, ανυπεράσπιστων μικρών ανθρωπίνων υπάρξεων συνεχίζεται χωρίς καμμιά ανάπαυλα καθημερινά, κυρίως στις λεγόμενες πολιτισμένες χώρες της Δύσεως κι όχι μόνο. 

Ακόμη κι η ανθρωπιστική βοήθεια που στέλλουν οι  χώρες της Δύσεως στην Αφρική διοχετεύεται σε μεγάλο ποσοστό στο φοβερό αυτό σφαγείο. 

Από την άλλη κοινοβούλια και κυβερνήσεις ψηφίζουν εκτρωτικούς -γράφε δολοφονικούς- νόμους, για τη δευκόλυνση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος. 

Από κοντά και οι «δολοφόνοι με την άσπρη μπλούζα», οι επιστήμονες που εφευρίσκουν και άλλες μεθόδους για την ευκολότερη εξόντωση αναρρίθμητων εμβρύων. Ένα από τα τελευταία όπλα που λύνουν τα χέρια των δολοφόνων αυτών και τους διευκολύνουν αφάνταστα είναι  το εκτρωτικό χάπι RU-486 με το οποίο σκοτώθηκαν μυριάδες έμβρυα. 

Τελευταία, όμως, ένας γιατρός που τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη, ο Αμερικανός Τζώρτζ Ντελγκάντο, που μένει στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, είχε ένα επείγον τηλεφώνημα από κάποιο φίλο του από το Ελ Πάσο του Τέξας. Αυτός τον πληροφορούσε ότι μία γυναίκα, που είχε πάρει το θανατηφόρο για το έμβρυο χάπι της μιφεπριστόνης (RU-486), είχε άλλάξει γνώμη κι ήθελε να κρατήσει ζωντανό το έμβρυο. Αυτό τον έκανε να σκεφτεί ότι η ορμόνη προγεστερόνη μπορούσε να εμποδίσει τη δράση του θανατηφόρου χαπιού (RU-486). Αυτά ανακοίνωσε ο καλός γιατρός στη συνεδρία της «Αμερικανικής ένωσης μαιευτήρων και γυναικολόγων υπέρ της ζωής» AAPLOG του 2014. Σε ενημέρωση τύπου στο Νάσιοναλ Πρες Κλαμπ η πιο πάνω οργάνωση έχει αναφέρει ότι το 2014 78 μωρά γεννήθηκαν μετά από θεραπεία με την ορμόνη προγεστερόνη με ποσοστό επιτυχίας 57%. 

Αναφέρουμε σχετικά και την περίπτωση της Άντρεα Μινικίνι. Αυτή πήρε το πρώτο χάπι μιστοφερόνης με τη συμπάρασταση του κακόφημου Οικογενειακού Προγραμματισμού, αλλά, αντί την επομένη να πάρει το δεύτερο θανατηφόρο σκεύασμα, άλλαξε γνώμη και άρχισε να ψάχνει τρόπους για να σταματήσει τη θανατηφόρα διαδικασία. Η εκτρωτική κλινική δεν τη βοήθησε καθόλου και στο τοπικό νοσοκομείο τη φοβέριζαν ότι θα έχει παρενέργειες αν κρατούσε το έμβρυο. Ευτυχώς, μέσω του Διαδικτύου, βρίσκει τον δόκτορα Τζωρτζ  Ντελγκάντο στο Σαν Ντιέγκο. Το αποτέλεσμα; Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 31.12.2014. Κάθε χρόνο σύμφωνα με τη γιατρό Μαίρυ Ντέηβενπορτ γίνονται στις ΗΠΑ 200 χιλιάδες εκτρώσεις με το εκτρωτικό χάπι RU-486. Τώρα όμως υπάρχει το αντίδοτο στη θανατηφόρα πορεία του RU-486 που μπορεί να σώσει τη ζωή του ανυπεράσπιστου εμβρύου, φτάνει να καταλάβει το έγκλημα που πάει να διαπράξει η γυναίκα που το κυοφορεί. 

Όπως και να το κάνουμε, όπως και αν το πούμε, η έκτρωση είναι φόνος εκ προμελέτης. 

Και αυτοί που φυλλομετρούν την Αγία Γραφή ψάχνοντας για ερείσματα για να δολοφονούν τα έμβρυα μέχρι τον τρίτο μήνα, όπως δίδασκε ο αποθανών μοναχός Ιωσήφ Βατοπαιδινός, ας δουν τι λέει για το φόνο η Αγία Γραφή. Τι λέει; 

«Ου φονεύσεις»!

No comments:

Post a Comment