Monday, March 9, 2015

ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ



ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε, στο Amen.gr, από την εφημερίδα “Καθημερινή” της Κυριακής, ενδιαφέρον κατατοπιστικό άρθρο του κ. Νίκου Παπαχρήστου αναφορικά με τον Πάπα Ιωάννη 23ο.

Όταν ο Πάπας Ιωάννης 23ος συγκάλεσε την Β΄ Βατικάνεια Σύνοδο, ο Μεγάλος Αποστάτης της πίστης μας Πατριάρχης Αθηναγόρας, έστειλε το δεξί του χέρι στους οικουμενιστικούς ακροβατισμούς -τουτέστιν τον νεοκλεγέντα αρχιοικουμενιστή Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ιάκωβο Κουκούζη- στη Ρώμη, για να διερευνήσει τις προθέσεις του Πάπα γι' αυτήν την Σύνοδο.

Ο Πάπας Ιωάννης 23ος παρουσιάζεται εντελώς ανακριβώς από τους Οικουμενιστές ως φιλορθόδοξος.

Καμιά εντύπωση φυσικά δεν μας προξενεί το γεγονός, αφού οι οικουμενιστές παρουσιάζουν ως φιλορθόδοξο ακόμη και τον Δρυίδη (ειδωλολάτρη) Αγγλικανό Πριμάτο Γουίλιαμ Ρόουενς.

Για να αντιληφθείτε πόσο λανθασμένη είναι η άποψη ότι ο Πάπας Ιωάννης 23ος είναι δήθεν φιλορθόδοξος παραθέτουμε το ακόλουθο απόσπασμα από τον άρθρο του κ. Παπαχρήστου το οποίο μας πληροφορεί ότι: 

“Στην πρώτη ραδιοφωνική ομιλία του ως Πάπας, τον Οκτώβριο του 1958, ο Ιωάννης 23ος απηύθυνε μήνυμα και προς τους ορθοδόξους, καλώντας τους να επιστρέψουν «στον οίκο του κοινού μας Πατρός». «...Προσευχόμαστε να επιστρέψουν όλοι οικειοθελώς, και είθε, με τη βοήθεια του Θεού, να γίνει τούτο πολύ σύντομα...». Ανάλογη πρόσκληση απηύθυνε και πάλι, δύο μήνες αργότερα, στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του.”

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι οικουμενιστές παρουσιάζουν ως φιλορθόδοξο τον Πάπα, ο οποίος μας κάλεσε να “επιστρέψουμε οικειοθελώς στον οίκο του κοινού μας Πατρός” ως τρόπο ένωσης Ορθοδόξων και Παπικών.!!! 

Πρόκειται για τον ίδιο Πάπα που συγκάλεσε τη Β΄ Βατικάνεια Σύνοδο, η οποία όρισε τη μέθοδο της Ουνίας ως πρότυπο ένωσης Ορθοδοξίας και Παπισμού.!!!

Αφήνω στην κρίση του αναγνώστη την εξαγωγή του συμπεράσματος για το είδος των αναλύσεων που κάνουν οι οικουμενιστές (Πανώτης, Αλιβιζάτος, Πέτρος Βασιλειάδης κτλ.) για τον Πάπα Ιωάννη 23ο και την εξόφθαλμη αντίφαση των πληροφοριών που δίνουν για να προωθήσουν τη διάτρητη προπαγάνδα που προωθούν.

No comments:

Post a Comment