Wednesday, March 25, 2015

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΕΙOΔΟΤIΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΕΙOΔΟΤIΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Αναφέρει Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου:

“Οφείλουμε να θυμόμαστε, αυτές τις μέρες, ότι η Ελληνική Επανάσταση, παιδί του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού, είχε ως πρόταγμα την ελευθερία, την ισονομία, την ανεξαρτησία, την αυτοδιάθεση, τη λαϊκή κυριαρχία, αναφέρει η ανακοίνωση. «Και, ταυτόχρονα, ότι δεν ήταν ένα γεγονός τοπικής σημασίας, αλλά διέθετε ένα πανευρωπαϊκό και οικουμενικό μήνυμα, τόσο σημαντικό, που οδήγησε τους προοδευτικούς ανθρώπους της εποχής, όχι μόνο να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, αλλά και να έρθουν στην Ελλάδα να αγωνιστούν και να θυσιαστούν για χάρη των ιδανικών που εξέφραζε».

Παρόμοιου περιεχομένου ήταν και η εγκύκλιος του Υπουργού Παιδείας κ. Μπαλτά προς τους σπουδαστές και τους μαθητές.

Σε απλά Ελληνικά οι ανθέλληνες και οι αντίχριστοι του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν για μια ακόμη φορά τα δόντια τους.

Καμία αναφορά στο διπλό χαρακτήρα της εορτής με παράλληλη προσπάθεια ερμηνείας της Ελληνικής εθνικής και χριστιανικής επανάστασης του 1821 μόνον μέσα στα κοινωνικά πλαίσια του Διαφωτισμού.

Απολύτως ανιστόρητη προσέγγιση της επανάστασης της 25ης Μαρτίου. Δυστυχώς! Με την “τιμία” -γράφε με την άτιμη- ψήφο του λαού -και δη πολλών συνειδητών χριστιανών- οι Εκκλησιομάχοι και οι ανθέλληνες κυβερνούν την πατρίδα μας και εκδίδουν τέτοιου είδους ανακοινώσεις και εγκυκλίους για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.

Δοσίλογοι “ες αεί” είναι όσοι ψήφισαν και στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα την κυβέρνηση των Εκκλησιομάχων και των εθνομειοδοτών που γονάτισαν μπροστά στη Μέρκελ και στις Βρυξέλλες και πουλούν ψευτονταηλίκια, εθνομειοδοσία και αντιχριστιανικό φρόνημα στην Ελλάδα.

No comments:

Post a Comment