Wednesday, February 18, 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ κ. ΤΖΟΥΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΕ;



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ κ. ΤΖΟΥΜΑ; 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΕ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Εξάψαλμος” του κ. Σωτήρη Τζούμα:

“Μας κατέπληξε η πληροφορία σχολίου απο τα πολιτικά παρασκήνια της Eφημερίδας των Συντακτών “περί παρέμβασης εκκλησιαστικού παράγοντα για τη διατήρηση ανθρώπου του Πάγκαλου σε θέση γενικού γραμματέα».

Τι άραγε εξυπηρετεί ο εν λόγω κύριος γενικός σε διάφορους κύκλους και ορισμένοι από την Εκκλησία της Έλλάδος επιθυμούν διακαώς την παραμονή του;

Διαπιστώθηκε ότι όντως το συγκεκριμένο πρόσωπο διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του πρώην υπουργού Θόδωρου Πάγκαλου από το 2009 -2011.

Αυτή η χώρα τελικά δεν θα αλλάξει σελίδα; Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να υποκύπτει σε τέτοιου είδους πιέσεις;

Ποιοί τέλος πάντων πιέζουν να μείνουν τα ίδια πρόσωπα στις ίδιες θέσεις;"

Η είδηση είναι πολύ σημαντική και ευχαριστούμε τον κ. Τζούμα που μας την γνωστοποίησε.

Διερωτόμαστε όμως: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε παρακάλια για να κρατήσει τον χαμαιλέοντα του κομματικού βίου κ. Γ. Καλαντζή στο Υπουργείο Θρησκευμάτων; Ως γνωστόν ο εν λόγω κύριος μεταπήδησε από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή πρόβλεψε την ήδη επελθούσα αλλαγή!

Δεν είμαστε σίγουροι ποιον εκκλησιαστικό παράγοντα υπαινίσσεται ο κ. Τζούμας ότι μεσολάβησε για να διατηρήσει τη θέση του ο κ. Καλαντζής.

Και τούτο επειδή ο κ. Καλαντζής έχει άριστες σχέσεις με τον κ. Γιαγκάζογλου, ο οποίος τυγχάνει εκ των παρακοιμώμενων του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ενώ οι Ισλαμολάγνοι Μητροπολίτες της Θράκης είναι “υποτακτικοί” του. Την ίδια ώρα ο “μεταπατερικός” Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος τον έχει τακτικό θαμώνα στην Ακαδημία του, ενώ ο Οικουμενιστής Μεσσηνίας κ. Σαββάτος επίσης τον έχει περί πολλού.

Σε ποιον από όλους αναφέρεται ο κ. Τζούμας;

No comments:

Post a Comment