Monday, January 26, 2015

ΟΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ


ΟΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Μαθαίνουμε ότι:

“Στις 7 με 11 Δεκέμβρη χριστιανοί διοργάνωσαν εκδήλωση σε εμπορικό κέντρο στην Ουγκάντα. Δύο αδερφές μουσουλμάνες η 15χρονη Namugonya Jamirah και η 12χρονη Naigaga Saidah παρεβρίσκονται γνωρίζουν τον χριστιανισμό και τον ασπάζονται. Πρόκειται για τις κόρες του Abudalah Ali ιμάμη στο τζαμί της περιοχής που έμαθε ότι οι κόρες του είχαν πάει στην εκδήλωση. Στις 11 Δεκέμβρη υποκινεί ομάδα μουσουλμάνων για να επιτεθεί στην χριστιανική συνάθροιση. Αλλά όταν έφτασαν στο εμπορικό κέντρο η συγκέντρωση έληξε και οι χριστιανοί διαλύθηκαν. Ο ιμάμης περιμένει τις κόρες του να επιστρέψουν. Οταν επέστρεψαν σφραγίζει την πόρτα και τις ρωτά γιατί πήγαν στην εκδήλωση. Μαθαίνει ότι έγιναν χριστιανές. Παίρνει ένα γκλόπ και αρχίζει να τις χτυπά. Η μεγαλύτερη χτυπήθηκε αλύπητα έως θανάτου και το αίμα της πότισε το έδαφος. Η μικρή καταφεύγει κάτω από ένα κρεβάτι για να σωθεί. Ο παιδοκτόνος σε έξαλλη κατάσταση την σέρνει μπροστά του και αρχίζει το χτύπημα. Το κορίτσι πέφτει αναίσθητο, της ρίχνει νερό για να την συνεφέρει και φεύγει. Αυτή συνέρεχεται και διαφεύγει. Αναζητά καταφύγιο στο σπίτι του πάστορα της περιοχής. Η χριστιανική κοινότητα την φυγαδεύει και κρατά επτασφράγιστο μυστικό τον τόπο διαμονής της. Την επομένη ο πάστορας και ένα μέλος της χριστιανικής κοινότητας πηγαίνουν στο σπίτι του ιμάμη. Μαθαίνουν ότι η μεγαλύτερη κόρη πέθανε. Καταθέτουν μήνυση στην αστυνομία και ο ιμάμης συλλαμβάνεται στις 12 Δεκεμβρίου. Αρνείται ενοχή και δηλώνει ότι η κόρη του σκοτώθηκε από ατύχημα. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Αλλά παρασυρόμενος από το θυμό πηγαίνει στις 13 Δεκεμβρίου στον ειρηνοδίκη της περιοχής και υπογράφει ότι απαρνιέται την κόρη του γιατί έγινε χριστιανή. Προσθέτει επίσης ότι θέλει να πάει στο σπίτι των χριστιανών που την κρύβουν και να την σκοτώσει όπως και την αδερφή της.!!!

Ορίστε τι ιστορίες δημοσιοποιούν για να δυσφημίσουν τη θρησκεία του Κορανίου και του “Προφήτη”.

Εγινε δήθεν παιδοκτόνος απλά και μόνον επειδή χτύπησε μέ λύσσα μέχρι που ξεψύχησε την κόρη του χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει το ιερόν καθήκον του και για την άλλη του την κόρη. Κατόρθωσε και του ξέφυγε το βρωμοκόριτσο. Σαν δεν ντρέπεται να φέρνει τον καλό της τον πατέρα σε τόσο δύσκολη θέση και να δυσφημεί τον Ισλάμ που “είναι θρησκεία ειρήνης”, όπως μας έλεγε ο γνωστός για τον υψηλό δείκτη της νοημοσύνης και της πολυμάθειάς του, τέως πρόεδρος Μπους.

Και όχι μόνον αυτό!

Πώς δεν σκέφτηκαν όσοι γνωστοποίησαν αυτή την ιστορία ότι με την αποκάλυψη των λεπτομερειών της έθιγαν τους οικουμενιστές; 

Δεν γνωρίζουν ότι διεξάγονται σε κοσμοπολιτικούς και εξωτικούς προορισμούς διαθρησκειακοί διαλόγοι για να προωθηθεί η ειρηνική συνύπαρξη των θρησκειών; Τώρα πόσο πειστικοί θα είναι μετά την γνωστοποίηση των λεπτομερειών του γεγονότος;

Ούτε οι μουσουλμάνοι, ούτε οι Οικουμενιστές πρέπει να δυσφημούνται με την αποκάλυψη εγκλημάτων που εμπνέονται από το Κοράνι και παραπέμπουν στον αρχαίο μύθο της Μήδειας. 

No comments:

Post a Comment