Thursday, January 22, 2015

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ



ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Ακτίνες”:

“Συμμετοχή φοιτητών με προτροπή καθηγήτριας του Α.Π.Θ στην Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νέων της Ρωμαιοκαθολικής οικουμενιστικής κοινότητας Ταιζέ.”

Γράφουν για τη συνάντηση οι δύο ορθόδοξοι φοιτητές που συμμετείχαν με προτροπή της γνωστής μεταπατερικής φεμινίστριας Καθηγήτριας του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κυρίας Δήμητρας Κούκουρα.

“Πολλές ευχαριστίες στον ηγούμενο της κοινότητας αδελφό Alois και στον αγαπητό υπεύθυνο για τους νέους από την Ελλάδα αδελφό Richard, αλλά και στην καθηγήτριά μας κα. Δήμητρα Κούκουρα, χωρίς την προτροπή της οποίας δεν θα είχαμε γνωρίσει αυτή την μεγάλη οικογένεια. Ως επιστέγασμα όλων των βιωμάτων της Συνάντησης κρατούμε ως σημείο αναφοράς τις τέσσερις προτάσεις του αδερφού Alois όσον αφορά το πώς μπορούμε να γίνουμε το άλας της γης: να μοιραστούμε με τους γύρω μας τη ζέση για τη ζωή, να δεσμευτούμε με τη συμφιλίωση, να υπηρετούμε την ειρήνη, να φροντίζουμε τη γη. Αυτές είναι και οι ευχές μας προς όλους μας για το έτος 2015."

Και σχολιάζουν στο ίδιο ιστολόγιο:

«Κύρια θέση κατείχε η προσευχή, τρεις φορές την ημέρα δοξολογούσαμε τον τριαδικό Θεό...» 
Δὲν ἤξερα ὅτι Ὀρθόδοξοι, Παπικοὶ καὶ Προτεστάνται ὁμολογοῦν τὸν ἴδιον Τριαδικὸν Θεόν!

«Αυτό που μας συνέδεε όλους όμως ήταν το γεγονός ότι προσευχόμασταν για έναν κόσμο γεμάτο ειρήνη και αγάπη.»
Λείπει ἡ ἀλήθεια! Διατί ἆρά γε;

Αν κατάλαβα καλά οι δύο "φερέλπιδες" νέοι θεολόγοι συμπροσευχήθηκαν με αιρετικούς παπικούς και προτεστάντες χωρίς προφανώς να θεωρούν επιλήψιμο κάτι τέτοιο. Ούτε προφανώς τους απασχολεί το γεγονός ότι τέτοιου είδους "συναντήσεις" καλλιεργούν και προωθούν τον επάρατο συγκρητισμό. Έχουν βέβαια τα παιδιά τα ελαφρυντικά τους. Όταν η γνωστή και μη εξαιρετέα καθηγήτριά τους τα προτρέπει προς τούτο αμβλύνεται σε μεγάλο βαθμό η ενοχή τους! Το θέμα είναι ποιος αρμόδιος και υπεύθυνος θα τραβήξει το αυτί της εν λόγω καθηγήτριας!”

Δυστυχώς! Το Θεολογικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης έχει καταστεί κέντρο οικουμενισμού. 

Εξ ου οι Καθηγητές του -στη συντριπτική τους πλειοψηφία- προχώρησαν αυθαίρετα και παράνομα και χωρίς την έγκριση του οικείου ιεράρχη στην ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών.

Τώρα με την επικείμενη άνοδο του κ. Τσίπρα στην πρωθυπουργία το Τμήμα θα γίνει πραγματικότητα και οι οικουμενιστές μεταπατερικοί θεολόγοι θα αποχαλινωθούν εντελώς.

Τι ντροπή αλήθεια! Ορθόδοξοι φοιτητές θεολογίας ομολογούν ότι θα γίνουν το άλας της γης όχι αν αγιάσουν αλλά αν το ρίξουν στον ακτιβισμό για κοινωνικά θέματα κατόπιν προτροπής φραγκόπαπα.!!! 

No comments:

Post a Comment