Saturday, January 10, 2015

ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ



ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Δεν πρόκειται να αναπαράγω τις αθλιότητες που καταγράφτηκαν στο λογαριασμό facebook του Σεβ. Ναυκράτιδος κ. Μελέτιου αναφορικά με την οικουμενιστική συμμετοχή του στη λειτουργία των Κοπτών τα Χριστούγεννα. 

Αντί να πάει στη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων Ο Σεβασμιότατος κ. Μελέτιος πήγε στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία των αιρετικών.!!! Και ως να μη έφτανε αυτό ανέβασε χυδαία και ποταπά σχόλια με άλλους αρχιερείς του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στο διαδίχτυο για την ασχημία.

Εκφράζω τη χαρά μου επειδή ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζιμπάπουε κ. Σεραφείμ προσπάθησε να συνετίσει τους ασχημονούντες αρχιερείς.

Εκφράζουμε βαθειά απογοήτευση για το επίπεδο πολλών αρχιερέων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. 

Ιδιαίτερα όσοι χειροτονήθηκαν από τον Μακαριότατο κ. Θεόδωρο, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι περιφέρομενα σκάνδαλα με τον προσωπικό τους βίο και με τις οικουμενιστικές και νεωτεριστικές τους ασχημίες.

Ας ελπίσουμε ότι ο Μακαριότατος Αλεξανδρείας θα κάνει κάτι για να διορθώσει τα ημαρτημένα αφού ο ίδιος φέρει την πρωταρχική ευθύνη γι' αυτά. 

Ας αρχίσει από τους αρχιερείς που, αντί να διακονούν το έργο της Εκκλησίας στην Αφρική, σουλατσάρουν στην Αθήνα. Και δεν θα σταματήσουμε να τονίζουμε φυσικά ότι πρέπει εξάπαντος να αντικαταστήσει τον ανεκδιήγητο επίσκοπο Μπραζαβίλ Παντελεήμονα (Αράθυμο).

No comments:

Post a Comment